Fotó: szexinek szánta, de nagy égés lett belőle! Kim Kardashian bugyiban pózolt a legelőn

Kim Kardashian önmagát égette.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kanye West 34 éves felesége, Kim Kardashian a múltkori kínos címlapfotó után megmutatta, tud ennél még durvábbat. A most nyilvánosságra került fotók sokaknál kiverték a biztosítékot.

A képek Franciaországban készültek, még abban az időszakban, amikor Kim Kardashian úgy gondolta, neki jól áll a hidrogénszőke haj. A fotókat a híres fotográfus, Juergen Teller készítette, de a sztár külsejét Kanye West álmodta meg.

Az első képen Kim egy legelőn pózol, közszemlére téve méretes hátsóját, míg a másodikon egy homokfal oldalán igyekszik elcsábítani, akit lehet.

Legnagyobb bánatára a közönség nem lelkesedett a fotókért annyira, mint várta, a legtöbben közönségesnek titulálták őket.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük