Sosem látott fotókat posztolt! Eddig rejtegette a képeket a teltkarcsú sztár
Kim Kardashian eddig rejtegette eljegyzési fotóit.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Bár már egy hónapja eljegyezte kedvese, Kanye West a méretes tomporáról elhíresült Kim Kardashiant, a barna szépség csak most, vasárnap osztotta meg a nagyközönséggel romantikus fotóit.

Az énekes sokáig húzta-halasztotta a kérdést, végül stílszerűen nagy feneket kerített a dolognak: egy egész stadiont kibérelt.

Egy egész stadiont kibérelt

Kim Kardashian harmincadik születésnapján kérte meg a kezét párja és gyermeke apja, Kanye West. Az énekes éppen turnén volt, amikor írt a valóságshow-hős párjának, hogy másnap szeretné, ha ott lenne az AT&T baseballstadionban.

A Fenékkirálynő néven emlegetett híresség egy egyszerű szülinapi bulira számított, ám amikor odaért, a teljesen üres arénában egy ötventagú vonószenekar fogadta, akik előbb elhúzták Lana Del Rey Young and Beautiful című dalát, majd párja is csatlakozott hozzájuk, és közösen előadták egyik szerzeményét, a Knock You Down-t.

A minikoncert végén pedig felvillant az eredménykijelzőn az a mondat, amire minden nő vágyik.

Ez a harmadik frigy

Kim Kardashian igen mondott a lánykérésre, amiért cserébe a rapper átnyújtott neki egy 15 karátos gyémánttal díszített gyűrűt, melyet a sztárok kedvenc ékszertervezője, Lorraine Schwartz készített.

Majd a kispadok rejtekéből előbújt a Kardashian-Jenner klán többi tagja, hogy együtt ünnepeljék Kim eljegyzését.

A domborulatairól elhíresült szépségnek ez már a harmadik házassága lesz, Először Damon Thomas zenei producer vezette oltár elé, majd pedig Kris Humphries kosarassal mondták ki a boldogító igeneket. Ám az a házasság mindössze 72 napig tartott. Bár hivatalosan csak idén nyáronsikerült elválniuk, jóval a szakításuk után.

Az egyelőre kérdés, az oltárhoz ki is vezeti majd Kim Kardashiant, hiszen édesapja elhunyt, nevelőapja, Bruce Jenner pedig októberben jelentette be, szeretne véget vetni 22 éve tartó házasságának Kris Jennerrel, a Kardashian-lányok édesanyjával.

Ezt is szeretjük