Kim Basingert alaposan helybenhagyták a plasztikai sebészek
Kim Basinger egykori szépsége már a múlté, sajnos ő is áldozatául esett a túlzott plasztikáztatásnak.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kim Basinger modellként hatalmas karriert futott be, amikor pedig a színésznői pályára lépett, szinte versengtek érte a rendezők.

A 56 éves színésznő híres volt szépségéről az egész világon, ma viszont ezt nehéz lenne elhinni, ha nem ismernénk fiatalkori képeit.

Eltorzult az arca

A sztár igéző vonásai ugyanis mára borzasztóan eltorzultak, részben a sok botoxkezelésnek és plasztikai műtétnek köszönhetően. De egész megjelenéséből hiányzik az az üde, később pedig érett szépség, ami egy ideig meghatározó jegye volt.

Pedig mennyien irigyelték egykor! A harmincas éveitől kezdve szexszimbólumként rajongtak az erotikus kisugárzású, gyönyörű szőkeségért. Főleg azután, hogy az 1986-os 9 és ½ hét című filmben erotikus vonaglásával őrjítette a mára szinte a felismerhetetlenségig elrondult, de akkor még jóképű Mickey Rourke-ot.

Sokan irigyelték

A kilencvenes évek végétől viszont kezdte elveszíteni egykori varázsát. Megijedve az öregedéssel járó ráncoktól számtalanszor feküdt a plasztikai sebész kése alá, ám emiatt mára leginkább egy viaszbabára hasonlít, és a mosolygás is nehezen megy neki a sok botoxtól.

Hollywoodban ez nem meglepő persze, Kim így tud megharcolni az újabb szerepekért. Még mindig a szexbomba szerepét osztják rá, bár ez nem mindig olyan irigylésre méltó imázs - legalábbis szerinte.

- Minden nő, akit szexbombaként tisztelnek Hollywoodban, igencsak rögös életút előtt áll - vallotta korábban egy interjúban.

Plasztikázott arca ellenére - vagy talán éppen azért - még mindig rendszeresen forgat. Legutóbbi filmje a 2010-es Charlie St. Cloud halála és élete, legközelebb pedig a várhatóan 2011-ben megjelenő The precious one című produkcióban láthatjuk majd.

Karrierjével ellentétben magánélete nem alakult ilyen jól, hét éve vált el Ireland Eliesse nevű lánya apjától, egyben második férjétől, Alec Baldwintól, és a híresztelések szerint pedig súlyos depressziótól is szenvedett.

Ezt is szeretjük