47 évesen elhunyt a színésznő - 4 gyermeke értetlenül áll a tragédia előtt
Kim Porter tragikus hirtelenséggel eltávozott közülünk.

kim-porter-meghalt-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Szomorú hírt jelentettek be ma reggel: 47 évesen elhunyt Kim Porter, Puff Diddy gyermekeinek édesanyja. A halála okáról egyelőre nem sokat tudni, de a TMZ forrásai szerint a sztár az elmúlt hetekben erős influenzával és tüdőgyulladással küzdött.

Négy gyereket hagyott itt

A színésznő négyszeres édesanya volt, két fiú és két lány büszke szülője. Quincy 27, Christian 20, Jessie James és D'Lila pedig 11 évesek - mindannyian túl fiatalok voltak még ahhoz, hogy anya nélkül kelljen felnőniük. P. Diddyt is sokként érte egykori kedvese halálhíre, ugyanis 13 éven át alkottak egy párt:

kim-porter-meghalt-nagy

- Diddy összetört, és vigasztalhatatlan. Kimmel ugyan különváltak az útjaik, de még mindig közeli barátok voltak, és együtt nevelték a gyerekeiket. Diddy mindig is egy családként gondolt rájuk, így szörnyen lesújtották a hírek - mesélte a rapper egyik ismerőse a People magazinnak.

A sztárokat is megdöbbentette Kim Porter hirtelen halála: az Instagramon emlékeztek meg a gyönyörű színésznőről.

- Iszonyú nehéz dolog ez. Vérzik a szívem miatta. Egy igazán különleges embert vesztettünk ma el, aki kívül és belül is gyönyörű volt. Sokakat érint a halála, talán nem is tudják, miért, de Kim egy igazi jelenség volt, akinek a lélekrezdülései az egész világra kihatottak - írta Rihanna Kim családi fotója alá.

50 Cent, Missy Elliott és Wendy Williams is megemlékeztek a sztárról: mind őszinte részvétüket nyilvánították ki a család felé, és sok erőt kívánnak Kim gyerekeinek, hogy túléljék az elkövetkezendő napokat.

Ezt is szeretjük