Ekkora a különbség Kim Kardashian retusált és retusálatlan fotója között: leleplező felvétel készült

Összehasonlították Kim Kardashian retusált és eredeti képét.

Kim Kardashian retusált és eredeti képe
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Kim Kardashianről köztudott, hogy nem veti meg a Photoshopot, pont ezért, ha kitesz magáról egy új felvételt, a rajongók egyből elkezdik keresni az apró hibákat, amelyek retusálásra utalhatnak.

A múlt héten a párizsi divathéten járt, ahol ő is megtekintette a Louis Vuitton legújabb kollekcióját. Az eseményen volt hivatalos fotós is, aki megörökítette a sztárokat a bemutató előtt, Kardashianről is számtalan felvétel született. Ezek közül egyet fel is töltött az Instagramjára, ám van némi különbség a nyers és a közösségi oldalra felrakott kép között.

Kim Kardashian retusált és eredeti képe

A Problematic Fame Instagram-oldal töltött fel egy rövid összehasonlító videót. Lényegében alig volt olyan porcikája, aminél ne végzett volna retusálást: hozzányúlt a hasához, a derekához, a karjaihoz, a hónaljához, a melleihez, illetve az arcához.

Az oldal több követője is kifejtette, hogy a valóságshow-sztárnak valójában semmi szüksége nem lett volna ezekre az apró változtatásokra.

"Nincs szüksége ilyesféle szerkesztésre, még csak műtétre sem volt szüksége, Kim mindig is nagyon csinos volt, de azt hiszem, ha az életed nagy részét egy tévés valóságshow-ban töltöd el, akkor ez összezavarja a saját magadról alkotott képedet."

"Annyira durva számomra, hogy amire egy ember képes, mindent megtesz azért, hogy elérjen egy ideális külsőt, és még ekkor is retusálja magát, hogy vékonyabbnak tűnjön. Most komolyan, viccelsz velem?"

Kim Kardashian smink nélkül

Kim Kardashian a TikTokra töltött fel egy smink nélküli videót.

A 42 éves Kim Kardashian smink nélküli videója: így néz ki, ha nincs rajta festék

Kim Kardashian a TikTokra töltött fel egy smink nélküli videót.

Elolvasom

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Cover- és ajánlók: Getty Images

Ezt is szeretjük