Megszaladt a photoshop Kim Kardashian testén - Emiatt nevet rajta most mindenki
Most Kim Kardashian lábujjai lettek az áldozatok, a rajongók csak nevetnek ezen a kínos bakin.

kim-kardashian-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kim Kardashian és húga, Kylie Jenner hamarosan piacra dobják a parfümjüket, emiatt egy közös fotózáson vettek részt. Az elkészült felvételeket a közösségi oldalaikra is feltöltötték, ám a promóciós fotók közül az egyiken elkövettek egy igen kínos bakit, amit a rajongók egyből kiszúrtak.

Kim Kardashiannek hat lábujjat retusáltak

A szépségiparban már megszokott, hogy a termék-, illetve divatfotók elkészítése után komoly utómunkálatokat végeznek. Bár előfordul, hogy néhány világsztár direkt megkéri, hogy ne retusálják ki a szépséghibáikat, de ez csak ritkán fordul elő. Kim Kardashian és Kylie Jenner esetében is használtak photoshopot, ám amikor Kim lábujjainál végezték a retusálást, elfeledkeztek az emberi test anatómiájáról, ugyanis a sztárnak hat lábujja lett.

kim-kardashian-és-kylie-jenner
Fotó: Instagram/Kim Kardashian

Bár vannak emberek a világon, akik tényleg eggyel több vagy éppen eggyel kevesebb lábujjal születnek, ám Kim Kardashian esetében ez nincs így, amint a felvételt posztolta közösségi oldalára, egyből kiszúrták a szemfüles rajongók a bakit.

kim-kardashian
Fotó: Instagram/Kim Kardashian

"Miért van neked hat lábujjad?", "ezen a fotón annyi minden hibádzik", "hogy a fenébe lehet eltolni így a photoshopot", "az a hatodik lábujj már most egy ikon" - jegyezték meg a kommentelők, egyesek nagyon belemerültek a témába, majd visszakeresték Kim régebbi fotóit, hogy meggyőződjenek arról, a sztárnak tényleg csak öt lábujja van.

Sokan Kylie Jenner jobb karját is furcsállják a képen, bár az még megmagyarázható azzal, hogy a feneke pont eltakarta a jobb kézfejét, amikor fotózták őket. 

Így néz ki Kim Kardashian otthona

Képes összeállításunkban megnézheted Kim Kardashian otthonát.

Ezt is szeretjük