Kim Kardashian részegen kotyogta ki, hogy érkezik a 4. babája

Igazak a pletykák arról, hogy még egy bébivel bővül a családja.

kim-kardashian-negyedik-baba-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Hetek óta arról pletykálnak, hogy Kim Kardashian és Kanye West új bébinek örülhetnek, azonban a pár ez idáig nem reagált a gólyahírrel kapcsolatos híresztelésekre.

Tényleg kisbabájuk lesz

A reality-királynő azonban tegnap ellátogatott Andy Cohen műsorába, a Watch What Happens Live-ba, ahol elárulta, hogy a hír igaz: North, Saint és Chicago valóban kapnak egy kistestvért. Kim első két terhessége annyira leterhelte a szervezetét, hogy orvosai nem ajánlották, hogy természetes úton szüljön, ugyanis nemcsak a saját, hanem a babája életét is veszélyeztetné.

Ekkor döntött úgy, hogy béranyát fogad, és a kis Chicago már így született meg. A páros azonban szeretett volna egy negyedik gyerkőcöt is, ezért ismét segítségért folyamodtak, és az új bébit is egy másik nő hordja majd ki. Eredetileg Chicago béranyját szerették volna ismét felkérni, azonban a nő jelenleg ismét várandós: ezúttal a saját gyermekével.

Kim a műsorban azt is elárulta, hogy kezdett terjedni a pletyka:

- Az én hibám, hogy kiderült az egész. A karácsonyi bulinkon túl sokat ittam, és részegen elkotyogtam néhány embernek, hogy jön a baba. Arra sem emlékszem, kinek mondtam el! - mondta nevetve.

A pletyka valóban szilveszter után kezdett terjedni, a TMZ magazin közölte le, hogy Kim és Kanye béranyát fogadtak, aki már terhes a pár kisbabájával - a picur pedig várhatóan májusban érkezik majd. Ezt egy forrás is megerősítette:

- Kim és Kanye nagyon izgatottak a baba miatt. Egy kisfiú embriót tetettek el, és nagyon boldogok, hogy sikerült a megtermékenyítési folyamat. Kim mindig négy gyereket akart, két fiút és két lányt, úgyhogy minden tökéletes. Nagyon hálásak a nőnek, akinek köszönhetően teljes lesz a családjuk - mesélte az állítólagos ismerősük az E! magazinnak.

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük