Úton van a tévésztár negyedik babája - Adásban árulták el, hogy beindult a szülés
Kim Kardashian hamarosan négyszeres anyuka lesz.

kim-kardashian-kanye-west-negyedik-baba-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kim Kardashian ismét anyai örömök elé nézhet: a Keeping Up With The Kardashians reality sztárjának béranyája most vajúdik a sztár negyedik gyermekével.

Kisfia születik Kim Kardashiannek és Kanye Westnek

Kim mindig nagy családot szeretett volna, azonban a második szülése annyira megviselte a szervezetét, hogy az orvosai közölték vele, hogy természetes úton nem lehet több gyereke, ugyanis valószínűleg nem élné túl még egy baba világra hozását. Így aztán az ötéves North és a háromesztendős Saint mellé tavaly már béranya segítségével érkezett meg a kis Chicago, hamarosan pedig újabb taggal bővül a család.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Merry Christmas 🎄

Kim Kardashian West (@kimkardashian) által megosztott bejegyzés,

Az Ellen Show-ban derült ki, hogy úton van a legújabb csemete, méghozzá Kourtney Kardashian árulta el. Kris Jenner volt a műsor eredeti vendége, őt lepte meg a lánya, aki elárulta, hogy Kim éppen a kórházban várakozik, hogy megszülessen a baba:

- Ezt még anya sem tudja, de Kim azért nem lehet itt most, mert épp a kórházban van, ugyanis beindult a szülés - mondta Kourtney.

A család mamagere, Kris Jenner láthatóan nagyon meglepődött a hír hallatán, közölte, hogy nem is érti, akkor miért nem sietnek be ők is a kórházba a felvétel helyett.

Kim az előző gyermekénél nagyon aggódott, hogy nem lesz meg a picivel az a kötelék, ami a többi csemetéjénél már a terhesség során kialakult, azonban minden aggodalma eloszlott, mikor meglátta a kis Chicagót, aki a megszólalásig hasonlít rá. Elmondása szerint az égiek azért alakították így a kislányt, hogy azonnal megszeresse. Reméljük az új kisbabánál is így lesz, akiről egyelőre csak annyit tudni, hogy kisfiú lesz, de a nevét még nem árulták el, ugyanis még nem döntötték el véglegesen.

Ebben a gyönyörű házban nő majd fel a kisfiú

Kim Kardashian és Kanye West fényűző otthonában bőven van hely még egy picurnak - nézd meg, hol él a sztárpár!

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Ezt is szeretjük