Kim Kardashian és férje már egy éve külön élnek: a tönk szélére került a házasságuk

Kim Kardashian és Kanye West hat éve tartó házassága komoly válságban van.

kim kardashian kanye west cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Előző héten mi is beszámoltunk róla, hogy Kanye West sírva vallotta be, majdnem elvetették Kim Kardashiannel elsőszülött lányukat, Northot. Később a Twitterén olyan dolgokat állított, hogy felesége és egy orvos megpróbálták őt bezárni. Emellett utalt arra is, hogy Kardashian Meek Mill rapperrel lépett félre. A népszerű zenész törölte a bejegyzéseket, ennek ellenére aggódnak érte a rajongók, ugyanis köztudott róla, hogy bipoláris zavarral küzd, volt már ideg-összeroppanása, így valószínűleg most is ez történhetett vele.

 Jelenleg Wyomingban található otthonukban tartózkodik, ám hétfőn találkozott Kimmel, hogy megbeszéljék a gondjaikat. Úgy tűnik, nem jutottak sokra, hiszen a realitysztár egyedül érkezett vissza Los Angelesbe. A botrány miatt a hat éve tartó házasságukkal rengeteget foglalkozik a sajtó, egyre több részlet derül ki róluk.

Kim Kardashian és Kanye West már egy éve külön élnek

A USWeeklynek egy hozzájuk közel álló forrás elmondta, hogy a sztárpár már egy éve külön él. Kanye nagyon szeretné, ha az egész családja Wyomingban található birtokukon élne, nem pedig Los Angelesben, ám a bökkenő az, hogy a Keeping Up With The Kardashians! reality műsort pont az angyalok városában forgatják, így Kim nem tartja jó ötletnek a költözést. 

kim és kanye
Fotó: Dimitrios Kambouris / Getty Images Hungary

West a műsorban sem szeret szerepelni, a Twitterén kifejtette, hogy a családjának mellette kellene lennie, nem pedig az E! csatorna képernyőjén.

- Kanye tavaly óta Wyomingban van, Kim öthetente látogatja meg őt a gyerekekkel. Egyáltalán nem töltenek időt egymással. West az egész életét vidékre rendezte be, nincs együtt a családjával - magyarázta a forrás.

A People magazinnak egy közeli ismerős azt kotyogta el, hogy Kim úgy érzi, muszáj most külön élniük, hogy mind a ketten átgondolják a kapcsolatukat.

A cikk az ajánló után folytatódik

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

- Tisztában van vele, hogy nem tesz neki jót, ha a rapper közelében van, és a gyerekek számára sem túl idilli, ha így látják a szüleiket. Kanyénak össze kell szednie magát, hogy újra teljes értékű férj és apa legyen - mesélte a lapnak.

A PageSix úgy tudja, Kanye azért is ragaszkodik foggal-körömmel Wyominghoz, mert ott éli ki leginkább a kreativitását, új albumát, ami a Donda: With Child nevet kapta, azt is ott alkotta meg. A tervek szerint július 24-én jelent volna meg, de végül későbbre tolta a kiadatását, nagy eséllyel a botránya is közrejátszott ebben.

Az ismerősök azt is elárulták, Kardashian nagyon szereti a férjét, de egyelőre nem tudja, mitévő legyen.

- Csapdában érzi magát. Imádja Kanyét, és őt tartja élete szerelmének, de még mindig nem tudja, mit csináljon.

Ő Kim és Kanye legidősebb gyermeke

Képes összeállításunkban megnézheted, mennyire megnőtt North West.

Ezt is szeretjük