Kim Kardashian 8 kilót hízott - A tavalyi nagy fogyása után ismét kikerekedett
Kim Kardashian az Instagramon vallotta be, hogy az elmúlt egy évben nyolc kilót hízott.

kim-kardashian-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kim Kardashian a tavalyi évben óriási átalakuláson esett át, a valóságshow-sztár saját bevallása szerint már régóta 63 kiló volt, de sikerült végül úgy lefogynia, hogy a mérleg már csak 52 kilót mutatott. Egy darabig sikerült tartania ezt a súlyát, de végül szinte majdnem minden leadott deka visszacsúszott rá.

Kim Kardashian hízása után újra fogyókúrázni kezdett

A 39 éves sztár az Instagram-storyjában panaszkodott rajongóinak, hogy nyolc kilót hízott vissza. Ahogy az az alábbi két felvételen is látszik, tényleg kikerekedett kicsit, bár mindig is méretes fenék- és csípőmérettel rendelkezett, így inkább a derekán és a hasán azért látszik a különbség. A bal oldali felvétel 2018 augusztusában készült róla.

Kim Kardashian 2018 augusztusában és 2019 októberében.
Kim Kardashian 2018 augusztusában és 2019 októberében.
Fotó: Michael Kovac/Getty Images Hungary, Dimitrios Kambouris/Getty Images Hungary

Követőinek elmesélte, hogy személyi edzőjével most azon vannak, hogy minél előbb lefaragja a felszedett felesleget.

- Most egy esti edzést csinálunk vacsora előtt, amit egyébként sosem szoktam ilyenkor, de rájöttem, hogy vannak pillanatok, amikor muszáj így tenni. Néha az ember szétesik, máskor pedig remek formába jön, úgy érzem, most én kicsit elengedtem magam, és vagy nyolc kilóval több vagyok, mint egy vagy másfél évvel ezelőtt ilyenkor - magyarázta a videóban.

Hozzátette, még a negyvenedik születésnapja előtt el szeretné érni az áhított célt. Azt is elmondta, az étkezési szokásai vezettek a hízáshoz. Amikor tavaly sikerült lefogynia, akkor sok súlyemelő gyakorlatot végzett, és kevés kardiót.

Bár most nem érzi jól magát a bőrében, ettől függetlenül közösségi oldalán rendszeresen kapja a dicsérő szavakat a rajongóitól, hogy mennyire csodálatosan és remekül néz ki.

Így festettek a Kardashian lányok a plasztika előtt

Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan néztek ki a Kardashian lányok azelőtt, mielőtt szépészeti beavatkozásokra vállalkoztak volna. Hatalmas a különbség.

Ezt is szeretjük