Kim Kardashian a világ legbotrányosabb ruhájában - Meztelen is lehetett volna
Maga posztolta a képet a merész szettjéről.

kim-kardashian-atlatszo-ruha-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kim Kardashian a világ legmerészebb stíluskirálynője - nincs olyan extravagáns szett, amit ne láttunk volna már rajta az évek során. Most azonban új magasságokba emelkedett: egy olyan fotót osztott meg a ruhájáról, ami még a leghűségesebb rajongóinál is kivágta a biztosítékot.

Elképesztő szettjén ámul a világ

A valóságshow-sztár az Instagram-oldalán posztolt egy képet, melyen egy teljesen átlátszó ruhában pózol - alá pedig még melltartót sem húzott. Ugyan a kebleiből ezúttal nem sok látszik, köszönhetően a jól elrendezett Jil Sander-kabátjának, így is extrém módon merészre sikerült a szettje: úgy néz ki, mintha egy szál bugyiban lépett volna utcára.

Kim Kardashian West (@kimkardashian) által megosztott bejegyzés,

A tegnap este posztolt kép egyébként nem mostani: 2017 júliusában kapták le a fotósok egy calabasasi étterem előtt - persze, ezt elfelejtette közölni, így minden követője azt hitte, hogy Kim friss képet osztott meg magáról.

A fotó akkoriban is nagy port kavart, de ezúttal is kapott érte hideget-meleget a közösségi oldalon: "Ennél közönségesebb "ruhát" még sosem láttam... mintha egy nejlonzacskót húzott volna magára!", "Kim, már háromszoros anyuka vagy. Vegyél fel valamit", "Úristen, mi ez a zuhanyfüggöny? Kanye újabban nem hagy elkészülni?" - írták az Instagramon.

A Kardashian csajok a plasztika előtt

Kim Kardashian korántsem a jó géneknek köszönheti fantasztikus külsejét - nemcsak ő, hanem a család szinte minden tagja átesett már jó néhány plasztikai műtéten. Elképesztő, hogy néztek ki a beavatkozások előtt!

Ezt is szeretjük