Kim Kardashian így nézett ki 18 évesen - Elképesztő a változás
Tinikori fotót posztolt magáról a valóságshow-sztár.

kim-kardashian-18-evesen-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kim Kardashian a valóságshow-k univerzumának koronázatlan királynője, aki már 17 éve képes lázban tartani a világot csupán azzal, hogy bemutatja, milyen drámák, összeveszések, békülések, esküvők, válások és szerelmek zajlanak le a családjukban.

Így nézett ki 18 évesen

Kim elsőként Paris Hilton ruhatár-organizáló asszisztenseként bukkant fel a The Simple Life című realityben 2003-ban, azonban nemcsak a főnökeként tekintett az örökösnőre, nagyon jóban voltak - 2006-ban már Paris egyik legközelebbi barátnőjeként említi Kimet. Később kiszivárgott a szexvideója, azonban a botrány csak még híresebbé tette, ennek köszönhetően indult el a valóságshow is, ami máig emberek millióit szórakoztatja.

Kim Kardashian híres nőies idomairól is, amit nem titkoltan plasztikával tett tökéletessé. Szinte alig van olyan porcikája, amihez ne nyúltak volna szakavatott sebészek - még az arcán is dolgoztak. Ennek fényében nem meglepő, hogy tinikorában másként festett, mint napjainkban.

A napokban megosztott egy képet, amin 18 éves korában látható, éppen a húgával, Khloéval indultak autós túrára Arizonába, hogy meglátogassák a nővérüket, Kourtney-t és az egyik legjobb középiskolai barátnőjüket, Allison Stattert, akik az Arizonai Egyetemen tanultak akkoriban. "Egyszerűbb idők voltak" - kommentálta Kim a felvételt.

Mivel a kép alapján ismét egyértelművé vált, hogy a plasztika előtt is gyönyörű lány volt, sokan nem is értik, hogy miért kellett annyiszor kés alá feküdnie, és így megváltoztatnia a külsejét. A kép alá ilyen kommentek érkeztek: "Annyira szép voltál, nem értem, miért kellett változtatnod az arcodon", "Igazi természetes szépség! Nekem jobban tetszettél így, szinte ragyogtál", "Sajnálom, hogy megműttetted magad, most olyan vagy, mint a hollywoodi egyenmacák - itt pedig még természetes szépség voltál" - írták a kommentelők.

Kim és testvérei így néztek ki a plasztika előtt

Szinte a család minden tagja plasztikáztatott - nézd meg, hogy néztek ki az átalakulás előtt és után!

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Ezt is szeretjük