A Szex és New York Samanthája kitálalt: utálta sorozatbeli kolléganőit
Egyre nagyobb a feszültség a sorozat sztárjai között.

kim-cattrall-szex-es-new-york-3-botrany-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Lefújták a harmadik Szex és New York-filmet, ugyanis a Samanthát alakító Kim Cattrall úgy döntött, hogy nem hajlandó többször a nimfomániás, PR-os szőkeség bőrébe bújni.

A Twitteren mindenki szapulta a színésznőt a döntése miatt: még sorozatbeli kolléganői is ellene fordultak, akik szívesen készítettek volna egy újabb részt, hogy méltón lezárják a négy New York-i barátnő történetét.

Mivel elsőként úgy röppent fel a hír, hogy Kim Cattrall irreális követelményei miatt kellett visszalépniük a forgatástól, a sztár úgy döntött, tiszta fizet önt a pohárba, így tegnap az ITV csatorna sztárriporterének, Piers Morgannek adott egy átfogó, televíziós interjút, melyben őszintén beszélt a döntése okáról:

- Sohasem jöttem ki igazán jól a többiekkel. Tíz évvel idősebb vagyok náluk, nekik gyerekeik vannak, teljesen más életet élünk, mások a prioritásaink... az egyetlen közös bennünk ez a sorozat volt. Azért egy kicsit rosszulesett, ahogy nekem támadtak, amikor kijelentettem, hogy soha többet nem szeretném eljátszani Samanthát. Egyikük sem hívott fel, hogy mi a helyzet, csak nekiálltak vádaskodni, különösen Sarah. Neki a kezdetektől baja van velem, bár fogalmam sincs, mi lehet az oka.

kim-cattrall-szex-es-new-york-3-botrany-nagy

Tulajdonképpen nem is emlékszem, mikor beszéltem utoljára a lányokkal. De talán jobb is így, olyanok voltak, mintha egy mérgező kapcsolatban éltem volna. Igaziból nem bánom a döntésemet. 61 éves vagyok, továbbléptem. Már nem a karrierem miatt hozok meg bizonyos döntéseket, hanem magam miatt. És tudjátok, milyen érzés? Fantasztikus - mondta a műsorban.

Azért rengeteg rajongó kiállt Kim Cattrall és a döntése mellett - az üzeneteiket a színésznő meg is osztotta a saját oldalán: "Éltetitek itt a sorozatot, amiért erős nőket mutat be, erre mikor az egyikük meghoz egy döntést a saját életéről, akkor fellázadtok", "Hagyjátok már békén Kimet! Nem tartozik semmivel a rajongóknak, és nem fogja megcsinálni a harmadik részt - már a második is elég pocsék volt...", "Ahogy Samantha, úgy Kim is azt csinál, amit akar. Mindig te maradsz a mi Sam Jonesunk, ne is törődj senkivel, drágám!" - írták a követői.
Ezt is szeretjük