Tinédzser pasijától terhes a 42 éves Taylor-Wood
Sam Taylor-Wood és Aaron Johnson kapcsolata komolynak tűnik, a tavalyi eljegyzés után máris kopogtat a kis utód.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Tavaly novemberben még arról szóltak a híradások, micsoda furcsa kapcsolatba keveredett a 42 éves Sam Taylor-Wood, amikor is eljegyezte magát a 23 évvel fiatalabb színésszel, Aaron Johnsonnal.

Ám a szerelmesek most még rátettek egy lapáttal: a legfrissebb értesülések szerint ugyanis a rendezőnő gyermeket vár tinédzser kedvesétől! Az örömteli hírt mindkettőjük szóvivője megerősítette, egyben arról is biztosították a rajongókat – no meg a kétkedőket -, hogy mind a szőkeség, mind pedig 19 éves párja rendkívül boldogok.

Hamarosan esküvő?

A két sztár még tavaly gabalyodott egymásba, a John Lennon fiatalkoráról szóló Nowhere Boy forgatásán. Ismeretes, hogy a mozifilmet maga Sam Taylor-Wood rendezte, Johnsonra pedig rögtön ráosztotta a főszerepet, amint meglátta a válogatáson.

Végül olyannyira egymásba szerettek, hogy a fiatalember tavaly októberben meg is kérte választottja kezét.

Bár a film és a színész sikere ellenére néhányan fanyalogva figyelték különös kapcsolatukat, a művésznő nem igazán foglalkozik a rosszindulatú megjegyzésekkel.

Úgy véli, köztük lelki kapocs van, ráadásul sosem érdekelte mások véleménye, mindig is a saját feje után ment, és hitt a megérzéseiben.

Nem érdekli őket a közvélemény

Nem is választhatott volna jobb párt magának, hiszen gyereksztárból lett színész vőlegénye is hasonlóképpen gondolkodik, ahogy azt egy interjúban elárulta.

- Az igazat megvallva sosem az elvárások szerint éltem. Szerintem mérhetetlenül vonzódunk egymáshoz, és egy csomó dologról tudunk beszélgetni. Egyszerűen élvezzük az életet, illetve azt, ami körülvesz bennünket – nyilatkozta a témában.

A konceptuális művészként ismert Sam Taylor-Woodnak egyébként - a Nowhere Boy-jal debütált rendezőként - már van két gyermeke galériatulajdonos exférjétől: Angelica 12, Jesse pedig hároméves.

Ezt is szeretjük