Bámulatosan lefogyott a hájas testű Kevin Federline
Kevin Federline-ra nem kevés felesleges kiló rakódott, most azonban végre ő is elkezdett fogyni.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kevin Federline az elmúlt hónapok során az álomgyár egyik legmeglepőbb elhízását produkálta, amit ráadásul gondosan dokumentáltak a bulvárlapok. 

Balra Kevin Federline néhány hónapja, jobbra pedig a múlt hét végén

Britney egykori férjét azonban nem nagyon izgatta, hogy teste mindenki szeme láttára vált egyre terebélyesebbé. Éppen ezért lepte meg K-Fed a közvéleményt a közelmúltban, amikor is megmutatta döbbenetes változáson átesett testét.

A 31 éves amerikai hírességet a hét végén kapták lencsevégre, amint együtt bulizott Snoop Dogg-gal és annak barátnőjével, Victoria Prince-szel Las Vegas-ban.

Elkezdett fogyni

Szinte rá sem lehetett ismerni Kevin Federline-ra, aki a közvélemény nagy meglepetésére túlsúlya jelentős részétől megszabadult a közelmúltban.

Fogyásában közrejátszott az a tény, hogy az egykori háttértáncos elvállalta a VH1 csatornán futó Celebrity Fit Club című valóságshow-ban való szereplést, aminek okán a producerek húsz kiló leadására szólították fel.

Az ügy kapcsán időközben napvilágot láttak olyan pletykák is, melyek szerint Federline orvosai tanácsára mondott igent a felkérésre, mivel komoly problémái vannak a szívével, habár ezt szóvivője a People-nek tagadta: - Az állítólagos szívbetegségről szóló szóbeszédek 100%-ig hamisak.

Federline elsősorban gyerekei nevelésére koncentrál, és sokkal egészségesebben táplálkozik, aminek köszönhetően máris elkezdett fogyni. Kevin edzője, Chris Cormier elmondta, hogy ügyfelét szigorú diétára fogta. 

Háromóránként – összesen hat alkalommal – fogyaszthat kis mennyiségű élelmiszert, ami felgyorsítja a szervezet anyagcseréjét, ezáltal pedig fokozatosan leadhatja a felesleget.

Ezt is szeretjük