Mázsásra hizlalta magát Britney tunya exférje, Kevin Federline

Kevin Federline-t egy bowlingpálya közelében örökítették meg, testsúlya pedig a 100 kilót is meghaladja!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Nehéz elhinni a Kevin Federline-ról a calabasasi bowlingpályán készült legfrissebb fotókat látva, hogy annak idején képes volt elcsavarni a szexbomba Britney Spears fejét.


Nagyon úgy fest, hogy a 31 éves híresség nevét csak az énekesnővel kötött botrányos házassága kapcsán emlegeti majd az utókor, és bizony örökre Britney exférje marad.

Federline falánkságának és lustaságának köszönhetően megközelítőleg 40 kilót hízott az elmúlt évek során, állítja a National Enquirer.

A népszerű bulvármagazin értesülései szerint Britney egykori háttértáncosa 2004-ben alig volt több hatvan kilónál. Ha azonban most állna a mérlegre, testsúlya megközelítené a 110 kilót!

Még Britney is kiröhögte

Exének egyre terebélyesedő idomait látva még Britney is viccet csinált a hájasra hízott macsóból. K-Fatter-line-nak nevezte, ami magyarul valahogy úgy hangozna, hogy K-kövér-vonal, vagy megtartva a rímet: K-kövér-line.

Amikor Federline megtudta, hogy Britney kövér háziasszonynak nevezte egy interjúban, csak mosolygott.

Mint mondta, azért szedett fel néhány felesleges kilót, mert boldog. Ám Britney szerint egyszerűen csak arról van szó, hogy volt férje kövér és lusta!

Ráadásul a popdíva ragaszkodott ahhoz, hogy Federline diétázni kezdjen. Nem örül ugyanis annak, ha gyermekeik azt látják: teljesen rendben van, ha valaki ormótlanul kövér és tunya.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Federline-t azonban nem igazán izgatja egykori felesége kritikája. Azt nyilatkozta, hogy egyáltalán nem aggódik a testsúlya miatt, mivel a nők így is imádják.

Ezt is szeretjük