Hájas vízilóvá hízott az egykor jóképű Kevin Federline
Az ismert celeb az elmúlt hónapok során a sztárvilág egyik legelképesztőbb elhízását produkálta.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kevin Federline nevét valószínűleg szinte senki sem ismerné Hollywoodban, ha nem kerül közeli kapcsolatba Britney Spearsszel.


Ám a popdíva fejét könnyedén elcsavarta sármos táncosa, a bimbózó románc pedig három hónap múlva eljegyzésbe torkollott, amit örömmel jelentettek be 2004 júliusában.

A Kevin Federline-ról évekkel ezelőtt készült fotókat elnézve érthető, hogy a pop ifjú csillaga nem tudott ellenállni a jóképű és hibátlan testű szívtiprónak.

Ám a történet hiába indult tündérmesének, és hiába született két közös gyermekük, házasságuk néhány év alatt teljesen tönkrement.

Válóper után botrányvihar

Spears 2006. november 7-én összeegyeztethetetlen ellentétekre hivatkozva bejelentette, hogy válni akar, ami saját bevallása szerint alaposan meglepte Federline-t.

A huzavona nagyjából háromnegyed évig tartott: az utolsó papírokat 2007 márciusában írták alá, válásuk pedig július 30-án emelkedett jogerőre. Ám az igazi botrányok csak ezután következtek!

Lekötözve vitték kórházba Britney-t

2008 januárjában Britney bezárkózott Jayden fiával, mivel nem akarta visszaadni őt Federline-nak, holott a bíróság korábban a volt férjnél helyezte el a gyerekeket. A helyszínre érkező mentősök lekötözve szállították el a zavarodott énekesnőt.

Ennek eredményeképpen Federline-é lett a kisfiúk teljes körű felügyeleti joga is, sőt, havi 20 ezer dollárt is megítéltek neki gyerektartási díjként. Akár szerették egymást, akár nem, Kevin Federline hasznot húzott mélyponton lévő exfeleségéből.

Ennek alapján nem is olyan meglepő, hogy a táncos-rapper az elmúlt hónapokban nem igazán csinált semmit, a gyerektartást a rossz nyelvek szerint nőkre és bulikra költi, tunya életmódjából adódóan pedig egyre hájasabbra hízik. A legfrissebb róla készült fényképen például egy medencében látható – elképesztően kövéren.

Ezt is szeretjük