Kiábrándító! Durván megöregedett a Vad vágyak szívtiprója
Kevin Bacon karrierje a nyolcvanas évek óta felfelé ível, megjelenése viszont egyre kiábrándítóbb.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kevin Bacon soha nem tartozott a tipikus hollywoodi szépfiúk közé, tehetsége mellett mélykék szemének és huncut mosolyának köszönhetően mégis rengeteg női rajongót tudhatott magáénak, ám az idő felette is elszállt.

Bár korábban éppen arról írtunk, hogy a sztár arca gyanúsan ránctalan, legutóbbi fotóin már nemcsak a szarkalábak, hanem tokája is kirajzolódik. Igaz, ezen nincs is mit csodálkozni, hiszen idén már 52. évét tölti.

Ha kell, mindent megmutat

Pedig fiatalabb korában igen jó kondinak örvendett, izmos testét több filmjében is megcsodálhattuk, az 1998-as Vad vágyakban pedig egy pillanatra még azt a testrészét is megmutatta, amit általában csak a 18 karikás filmek szereplői szoktak.

Már egészen fiatalon, 17 éves korában elhatározta, hogy színész lesz. Első filmje, az 1978-as Party zóna ugyan még nem aratott túl nagy sikert, az 1982-es Az étkezdét viszont már Oscarra is jelölték. A két évvel későbbi Gumiláb igazi kasszasiker lett, Kevin Bacon visszavonhatatlanul berobbant a filmiparba.

Több mint húsz éve nős

Az 1990-es Egyenesen át című misztikus thrillerben  az akkoriban szintén szárnyaikat bontogató Julia Roberts és Kiefer Sutherland voltak a partnerei. Az öt évvel későbbi Veszélyes vizekenben pedig Meryl Streep mellett alakította a negatív főszereplőt, amelyért Golden Globe-ra is jelölték. Játékát legutóbb a 2009-ben megjelenő A lélek útjai című háborús filmben láthattuk.

Felesége, Kyra Sedwick színésznő, aki a magyar nézők számára leginkább a Gyerekjáték című vígjátékból lehet ismerős.

A sztárpár 1988-ban házasodott össze, két gyerekük van, a 20 éves Travis és a 18 éves Sosie.

Ezt is szeretjük