62 éves lett a Herkules szívtiprója: friss felvételeken Kevin Sorbo

Kevin Sorbo a Herkulessel vált világsztárrá.

Kevin Sorbo 2020
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A Herkules című, 1995-ös tévésorozat hazánkban is nagy sikert aratott, először a TV2-n futott, később az AXN és a VIASAT6 csatornák is műsorra tűzték. A világon összesen 175 ország lakosa követhette nyomon a kalandos történetet, emiatt a '90-es évek egyik legnépszerűbb szériájának ezt tartják. A hat évadot megélt sorozatot öt tévéfilm előzte meg, a főszerepet az összes alkotásban Kevin Sorbo alakította. 

Amikor Sorbo 1994-ben először eljátszhatta az ókori görög mitológiai alakot a Herkules és az amazonok című egész estés alkotásban, 36 esztendős volt. Sok női rajongó szívét megdobogtatta akkoriban. Elképesztő, hogy szalad az idő, a színész ma ünnepli 62. születésnapját.

Kevin Sorbo 62 éves lett

Miután 1999-ben véget ért a Herkules, olyan sorozatokban láthatták viszont a nézők, mint az Androméda vagy A narancsvidék. A színészkedés az élete része maradt, IMDB-oldalán rengeteg projektjét felsorolták, ami 2021-ben vár rá, köztük van a Knight's End című fantasysorozat is. Ennek ellenére mindenki számára Herkules maradt, ezt Instagram-oldalán is gyakran megkapja rajongóitól.

kevin-sorbo
Fotó: Northfoto, Steven Ferdman/Getty Images Hungary

A színész sokat köszönhet a sorozatnak, elsősorban a feleségét, erről a Comicbuzz.com oldalnak adott interjújában mesélt.

- Amikor Sammel találkoztam, pont a rendező apartmanjába voltunk hivatalosak, hogy olvasópróbát tartsunk. Azt gondoltam, ejha, le sem tudtam venni róla a szemem. Az első közös munkanapunkon muszáj volt megcsókolnom, mert pont egy romantikus jelenetet vettünk fel. Megkérdeztem, nem szeretne előtte gyakorolni, erre nevetésben tört ki. Végül rábeszéltem egy randira, majd össze is jöttünk. Három hónap múlva már el is jegyeztük egymást - emlékezett vissza.

Sam Jenkinsszel 1998-ban keltek egybe, a mai napig boldogok együtt, három gyermeket nevelnek.

Végül 1999-ben azért hagyta ott a Herkulest, mert megkapta az Androméda sorozat főszerepét, amelyben Dylan Hunt kapitányt játszhatta el. A színészet mellett a rendezés sem áll távol tőle, a Herkules két epizódja is az ő vezénylése alatt készült el. A 2017-es Legyen világosságban is amellett, hogy főszerepet játszott, a rendezői székben is ő foglalt helyet.

A Taxi-filmek sztárjára rá sem ismerni

Samy Naceri, a Taxi-filmek sztárja rengeteget változott az elmúlt években.

A Taxi-filmek sztárja mellett ma már elmennél az utcán: az 59 éves Samy Naceri így megváltozott

Nézegess képeket!

Elolvasom

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük