Fotó! Smink nélkül Kesha úgy néz ki, mint John Travolta
A pop fiatal üdvöskéjét, Keshát a napokban az ausztrál tengerparton kapták le.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Láttunk már több tucatnyi sztárhölgyet smink nélkül, akik vagy elbűvölően, vagy éppen kiábrándítóan festettek, ám azt valószínűleg egyikük sem mondhatja el magáról, amit Kesha.

A 23 éves amerikai énekesnőt a közelmúltban kapták lencsevégre az ausztráliai Bondi Beach-en, ahol örömmel mártózott meg a habokban, ám - talán szégyenlősségből - fekete fürdőruhájára egy pólót húzott.

Meglepő a hasonlóság

A lesifotó tanúsága szerint a szőke popénekesnő megjelenésén sokat javít a stylistok és sminkesek áldásos munkája, Kesha ugyanis egy teljesen átlagos fiatal nőnek néz ki a képen.

Ám ami ennél is megdöbbentőbb, hogy kifejezetten hasonlít John Travoltára, mintha csak a hasonmása lenne.

Kesha a könnyűzene legújabb üdvöskéje - habár már 2005 óta foglalkozik aktívan zenéléssel és énekléssel, csak tavaly robbant be a showbiznisz világába.

Tik Tok című slágerét 2009 augusztusában kezdték el játszani a tengerentúli  rádiók, a dal pedig azóta meghódította az egész világot.

Rekordot döntött első dalával

Tizenegy országban lett rövid idő alatt listavezető, Amerikában pedig megdöntötte a leghosszabban játszott debütáló dal 1977-es rekordját is - nyolc hétig volt ugyanis listavezető, amit addig csak Debby Boone-nak sikerült elérnie.

Kesha első szólólemeze az RCA gondozásában jelent meg Animal címmel. Saját elmondása szerint a Beck, a Queen, a Beastie Boys, Madonna és Johnny Cash gyakorolta rá zeneileg a legnagyobb hatást.

Szétkenődött sminkjét, kócos haját és szakadtas öltözködési stílusát pedig Keith Richards inspirálta, míg a koncertjein a jobb szeme körül viselt drámai smink eredetijét a Mechanikus narancs című Stanley Kubrick-moziban fedezhetik fel a szemfülesek.
Ezt is szeretjük