Szexi fotó! 4 gyerek után újra igazi bombázó Kerry Katona
Kerry Katonának sok szenvedésébe és pénzébe került a fogyás, de most valóban dögösebb, mint valaha.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az Atomic Kitten egykori énekesnője, Kerry Katona az utóbbi időben leginkább botrányai révén került a címlapokra.

A négygyermekes sztármami hol brutálisan meghízott, hol lefogyott, hol pedig részegen vagy éppen bedrogozva ténfergett. Két házassága tönkrement, ő maga pedig kis híján hajléktalanná vált, mert eltékozolta a vagyonát.

Sok zűrje volt

Aztán meg a plasztikai műtéteiről szóltak a hírek, Katona ugyanis művi úton próbált karcsúsodni - aztán persze villámgyorsan vissza is hízta a pluszkilókat.

Nem csoda, ha alig akadt ember, aki hitte, hogy valaha még képes lesz összeszedni magát. Hát, magától talán nem is ment volna - ám egy sikeres pr-szakember - nem kevés pénzért - felkarolta a lecsúszott celebmacát, aki most, 29 évesen ragyogóbb formában van, mint valaha.

Erről bárki meggyőződhetett, aki látta például a Perzsia hercege brit bemutatóján készült képeket, melyek között nem kevés készült a szuperszexi és karcsú Kerry Katonáról, amint fekete, testhezálló ruhában pózolt a vörös szőnyegen.

Újra ragyog

A fotókat elnézve tényleg nehéz elhinni, hogy ez ugyanaz a nő, aki kövérre hizlalta magát, miután több millió forintnak megfelelő összeget otthagyott a plasztikai sebészek asztalán.

Kerry Katona nem sokkal a válását követően fogadta fel Claire Powellt és CAN elnevezésű csapatát, hogy segítségükkel visszaszerezze megtépázott imázsát. Powell pedig valóban kitett magáért: leállította Kerryt a drogokról, rendszeres edzésre fogta, továbbá megtiltotta neki, hogy zűrös exférjével, Mark Crofttal tartsa a kapcsolatot. Az eredmény pedig magáért beszél.

Egyébként nem Katona az egyetlen, aki igénybe vette a CAN-t: egyebek közt a Take That és Peter André is nekik köszönhette a róluk kialakult pozitív képet.

Ezt is szeretjük