Iszonyúan elázott a hájas Kerry Katona

A botrányos életű egykori énekesnőt hiába vették kezelésbe a plasztikai sebészek, manapság megint ugyanolyan kövér, mint tavaly volt.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Bár Kerry Katonát sokféle helyzetben lefotózták már, ezúttal nem került kimondottan kínos szituációba – az elhízott celebmami ugyanis szó szerint ázott el a minap Liverpoolban, egy heves zápornak köszönhetően.


A kényelmesen, flip-flop papucsban, szürke sztreccsnadrágban és hosszú, csíkos pólóban utcára lépő 28 éves sztár éppen fodrászához tartott, amikor az eső meglepte. Ernyő híján pedig percek alatt csuromvizes lett.

Az igazi hidegzuhany

Szerencséjére a fodrász minden tőle telhetőt megtett, hogy tincseit összerendezze és megszárítsa.

Így ha nedves ruhában is, de tökéletes frizurával lépett ki az utcára férje, Mark Croft karján egy jó félórával később, amikorra a felhők is továbbvonultak.

A négygyerekes Katona egyébként frizurája után terebélyes testének is új formát szeretne adni.

Fogyni nehezebb, mint hízni

Ismeretes, hogy tavaly drága zsírleszíváson és más plasztikai beavatkozásokon vett részt, hogy visszanyerje lánykori alakját.

Ám a műtéteket nem követte életmódváltás, így hamarosan ismét gyarapodni kezdtek testén a pluszkilók.

Most azonban szentül megfogadta, felhagy az egészségtelen táplálkozással. Már egy edzőt is felfogadott, hogy az jól megdolgoztassa a kívánt eredmény érdekében. Persze azért még rendezett egy utolsó nagy zabálást, csak úgy a móka, no meg a lesifotósok kedvéért, akik élvezettel örökítették meg spanyolországi nyaralásán a sört vedelő és sült csirkét habzsoló hírességet.
Ezt is szeretjük