Keresztbe álltak Kate Moss szemei a sok piától
Kate Moss karácsonykor olyannyira túlzásba vitte az italozást, hogy egy méregdrága utazást is el kellett halasztania.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A túl sok alkohol nemcsak a hétköznapi embereket, de a sztárokat is könnyen ledönti a lábáról. Így járt pórul Kate Moss is, aki már délelőtt elkezdte nyakalni a pezsgőt, ennek pedig egy kifejezetten drága másnaposság lett a vége.

A 35 éves szupermodell ugyanis négy hónappal karácsony előtt lefoglalta a repülőjegyeket Thaiföldre, a szállásról nem is beszélve. Ám párjával, Jamie Hince-szel és lányával, Lila Grace-szel úgy elfajult az ünneplés, hogy végül el kellett halasztaniuk az egzotikus kiruccanást.

Reggel tízkor kezdett el inni

- Kate minden újévkor elutazik valahová, ezeket a jegyeket pedig már hónapokkal ezelőtt megvette. Ám sikerült túlzásba esnie az ünnepi időszakban, teletömte magát pulykával, pudinggal és alkohollal. Délután tíz órakor kezdett pezsgőzni, szóval délutánra tényleg rosszul lett. Jamie pedig azt mondta, kizárt, hogy így bárhová is elrepüljenek – nyilatkozta egy ismerőse a The Mirrornak.

Az elnyúló italozás korántsem volt olcsó mulatság, ugyanis sem a lefoglalt jegyek, sem pedig a két éjszakára szóló szállás árát nem térítették vissza. Mindezt a szupermodell 20 ezer dollárja bánta, vagyis közel 4 millió forintot dobott ki feleslegen az ablakon.

Csak viccelődött a pénzen

- Kate le volt sújtva, és csak akkor lett jobban, amikor Jamie megígérte neki, hogy ennek ellenére elutaznak majd. De mivel a korábban kifizetett busás összeget bukta, azzal viccelődött a családja körében, hogy ez egy 20 ezer dolláros másnaposság volt – folytatta a bennfentes.

A sztárpárról korábban készült fotókat látva nincs mit csodálkozni azon, hogy a topmodell szervezete végül feladta a harcot a töménytelen mennyiségű alkohollal szemben. Kate Moss szemei ugyanis szó szerint keresztbe álltak már akkor is, amikor feltűnően ittasan elhagyta párja oldalán valamelyik felkapott szórakozóhely épületét.
Ezt is szeretjük