Megmutatta szőrös lufimellét Kendra Wilkinson
A playmate rajongói alaposan elképedtek kedvencük borostás kebleinek látványától.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kendra Wilkinson, a bevállalós playmate mindig is híres volt szemérmetlen villantásairól, nemrégiben azonban szexi helyett inkább sokkoló látvánnyal sikerült megajándékoznia a nagyközönséget.

Ezek a borosták biztosan szúrnak

Az ESPY’s-díjkiosztóra érkező bombázó bizonyára hosszú időt töltött készülődéssel, hogy a legjobb formáját hozza a vörös szőnyegen. Persze nem tudta meghazudtolni feltűnési viszketegségben szenvedő önmagát, és többkilónyi vakolattal az arcán indult el otthonról.

Ráadásul a mohikános frizura sem volt éppen alkalomhoz illő, de az aranyszínű estélyi ruha valamelyest ellensúlyozta. Igaz ugyan, hogy a dögös ruci dekoltázsa nagyjából a playmate köldökéig ért, de Kendrától éppen az lett volna szokatlan, ha egy visszafogottan nőies darabban jelenik meg.

Ehelyett jó szokása szerint közszemlére tette méretes szilikonkebleit, ám ezúttal a szexi cickók helyett valami olyat is megvillantott, amit biztosan nem állt szándékában.

A legszexisebb jeti

A szőke bombázó nemcsak a Playboyban megjelent vadítóan buja, pucér fotósorozatokon mutatta meg domborulatait − minden alkalmat megragad, hogy a világ elé tárhassa azokat. Hol élő tévéadásban fedi fel kebleit, hol a leselkedő paparazzóknak kínál szabad belátást amúgy sem sokat takaró ruháiba.

Az ESPY’s-díjkiosztón produkált villantást viszont biztos, hogy senki nem fogja elfelejteni, bár sokkal inkább gusztustalansága, mint szexissége miatt.

Kiderült ugyanis – hála az extra éles fotóknak –, hogy Kendra aranyszínű ruhájából kibuggyanó mellét jól látható szőrzet borítja.

A borostára emlékeztető szőrszálak ugyan világos színűek, de attól még sajnálatos módon feltűnőek.

A fotók persze villámgyorsan elterjedtek a világhálón, és a szöszi bombázóra rövidesen rá is ragasztották a világ legszexisebb jetije csúfnevet.

Ezt is szeretjük