Ciki! Szőrös hónaljával csábít Kelly Rowland
Kellemetlen szépséghiba, ami annak köszönhető, hogy a csinos Kelly Rowland a jelek szerint elfelejtett megborotválkozni!

beauty and style
Top olvasott cikkek

Az álomgyár szigorú szabályai szerint a sztároknak minden pillanatban tökéletes formában és hibátlan külsővel kell megjelenniük közszerepléseik alkalmával.


Ha pedig magánjellegű látogatásokat tesznek, akkor különösen kell figyelniük megjelenésükre, hiszen a lesifotósok minden pillanatban lesben állva várják, hogy megörökíthessék őket.

De mivel ők is csak emberek, ezért nekik is ugyanazokkal a biológiai jelenségekkel kell szembenézniük, amiről rajongóik hajlamosak megfeledkezni.

A hírességek is izzadnak, zsírosodik a bőrük vagy a hajuk, nem beszélve arról, hogy nekik is visszanő a szőrük borotválkozás után.

Szólózenészként is szép sikereket ért el

Habár napjaink szépségideáljának részét képezi a csupaszra borotvált test, sokan mégis szentségtörésként élik meg, ha egy-egy sztárról olyan leleplező fotó készül, ahol jól látszik bozontos hónalja vagy egyéb szőrös testrésze.

Kelly Rowland is valahogy így járt pórul, amikor az egyik fotós kamerája előtt pózolt. Hiába a lenyűgöző szépség, az ügyes smink vagy a divatos ruha, a képen ugyanis bárki szemügyre veheti az énekesnő szőrös hónalját.

Ez sokakat elborzaszt, persze ettől függetlenül sokan vannak olyan pasik és nők, akik inkább a természetesség hívei. Kelly Rowland is minden bizonnyal szokott borotválkozni, ám előfordulhat, hogy néha ő is megfeledkezik erről.Rowland minden idők legsikeresebb R&B lánybandájának, a Destiny’s Child-nak volt a tagja, ám népszerűségük ellenére 2002-ben szólókarrierbe kezdett a Simply Deep című pop-rock lemezével, amit 2007-ben egy hasonlóan sikeres album, a Ms. Kelly követett.
Ezt is szeretjük