Alig egy hónapja ment még csak férjhez! Máris babát vár az ismert énekesnő
Kelly Rowland az Instagramon jelentette be az örömhírt.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Alig egy hónapja még arról adtunk hírt, hogy Kelly Rowland egy titkos ceremónián ment hozzá szerelméhez, Tim Witherspoonhoz Costa Ricán.

Most pedig újabb örömhír kapott szárnyra az énekesnővel kapcsolatban - kiderült ugyanis, hogy máris babát vár a férjétől!

Mindezt stílusosan egy cuki Instagram posztban tudatta a világgal: a képen párja sportcipője mellé egy babaméretű cipőcskét is tett, és azt írta mellé, "ugyanolyan lenyűgöző leszek, mint az apukám".

Állítólag rögtön az esküvő után már látták őket bababoltban vásárolni, de akkor még nem lehetett tudni, hogy ilyen hamar kopogtat a gólya.

Különösen, mivel az énekesnőn a Billboard-gálán, ami szintén pár hete volt, még semmi nem látszott. A május 18-i fotót elnézve egyáltalán nem gömbölyödött még a pocakja, pedig ruhája kifejezetten a hastájékot hangsúlyozta.

A Billboard gálán, május 18-án
Június 8-án, egy premieren

A 33 éves énekesnő egyébként azért még nem hagyta abba a munkát, egykori Destiny's Childs-os kolléganője, Michelle Williams kislemezén, a Say Yes címűn is közreműködött nemrégiben.

Fotó: Instagram/Kelly Rowland

Sztárok smink nélkül

Terhespocakkal egyelőre nem, de smink nélkül már kapták le Kelly Rowlandet. Nézd meg őt és a többi hírességet, hogyan festenek, ha nincs rajtuk semmi kencefice.

Ezt is szeretjük