Smink nélkül meglepően csúf Kelly Ripa műsorvezetőnő
Kelly Ripa smink nélküli arca összehasonlíthatatlan azzal, amelyet a tévék képernyőjén láthatnak a nézők.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kelly Ripát smink nélkül kapták le, a 39 éves amerikai tévésztár pedig meglehetősen kiábrándítóan festett szépségápolási szerek nélkül. Rá sem lehet ismerni arra a gyönyörű műsorvezetőnőre, aki nézők tízezreit bűvöli el bájával és humorával a Live With Regis and Kelly című reggeli talkshow-ban.


Persze az álomgyárat ismerve tudjuk, hogy a sminkesek és stylistok csodákra képesek - alig néhány óra leforgása alatt akár a legcsúfabb nőből is ellenállhatatlan bombázót faragnak. Munkájuknak köszönhetően Ripa elbűvölően néz ki a tévék képernyőjén, míg smink nélkül ő is csak egy átlagos anyuka.

Három gyermeke született

Kelly Ripa 1995-ben találkozott Mark Consuelos színésszel, akivel együtt forgatta az All My Children című szappanoperát. 1996. május 1-jén keltek egybe, és azóta is boldog házasságban élnek.

Három gyermekük született: Michael Joseph 1997-ben, Lola Grace 2001-ben, Joaquin Antonio pedig 2003-ban látta meg a napvilágot.

A nagy népszerűségnek örvendő műsorvezetőnő 2006. november 17-én egy meglehetősen kínos magánprodukcióival sokkolta a nézőket.

A Live With Regis and Kelly aznap reggeli adásában az American Idol második évadjának meleg felfedezettje, Clay Aiken volt a társműsorvezetője.

Nem titkolta homofóbiáját

A homoszexualitását nyíltan vállaló popsztár az egyik pillanatban váratlanul Ripa szájára tapasztotta az ujját, hogy az ne beszéljen tovább.

A baráti gesztus azonban megzavarta Kellyt, aki megkérte kollégáját, hogy ne tegye ezt, mivel nem lehet tudni, hol járt az ujja korábban.

Instagram vs. valóság - A csillámpor alatti igazságról őszintén

A Femina Klub februári vendége Kajdi Csaba modellügynökség tulajdonos, influenszer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan befolyásolja az emberek önképét a közösségi média, milyen árnyoldalai vannak a modellkedésnek, illetve mennyit számít a forma (szépség) mögötti tartalom (személyiség) a siker elérésében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. február 27. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Négy nappal később a leszbikus Rosie O'Donnell le is szúrta Ripát, mivel szerinte a fenti reakciója egyértelmű homofóbiáról tanúskodott.
Ezt is szeretjük