5 év után otthagyja a csatornát! Ezért döntött így a műsorvezető
Kelly Osbourne távozik a Fashion Police műsorból, melyet öt évig vezetett.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A hírek szerint Kelly Osbourne otthagyja a Fashion Police című műsort, melyben 2010-től szerepelt társműsorvezetőként.

Kelly Osbourne
Zendaya Coleman
Giuliana Rancic

- Szeretnénk megköszönni az öt éves munkáját, ami alatt hozzájárult a sorozat sikeréhez, és hogy a nézők is megkedvelték a műsort - nyilatkozta az E! kábelcsatorna a közleményében, arra reagálva, hogy Kelly Osbourne távozik.

A 30 éves híresség azután döntött úgy, hogy más kihívások elé néz, hogy kolléganője, Giuliana Rancic viccelődni próbált Zendaya Coleman színésznővel.

A 18 éves színésznő a február 22-ei Oscaron rasztafrizurával jelent meg, Giuliana Rancic pedig azt mondta róla a másnapi műsorban, biztos, hogy a hajának pacsuli vagy marihuána-szaga van.

A csipkelődő kommenttől Osbourne igyekezett elhatárolni magát, és a Twitteren üzent a követőinek, hogy nem az ő gondolatai hangzottak el a műsorban, és hogy semmiféle rasszizmussal nem ért egyet, továbbá már akkor felvetette, elgondolkodik, hogy távozik a műsortól.

Giuliana Rancic később elnézést kért a Twitteren, mint írta, a színésznő bohém megjelenésére célzott a szavaival, és ennek semmi köze nem volt és nem is lesz a rasszizmushoz.

Természetesen az érintett Zendaya Coleman is beszállt a Twitter-csatába.

- Azt mondani, hogy egy 18 éves, rasztafrizurás nő pacsuliolaj-szagú vagy fűtől bűzlik, nem csak hatalmas sztereotípia, de felháborítóan sértő. Nem szoktam nagyon válaszolni a negatív megjegyzésekre, de vannak olyan esetek, amikor nem maradhatok válasz nélkül - írta a Twitteren.

Kelly Osbourne döntése mellett édesanyja, Sharon Osbourne is kiállt, aki azt írta a Twitteren, hogy büszke rá, és hogy örül, hogy a lányát nem lehet megvásárolni.

Egyelőre nem tudja a csatorna, hogy ki veszi át majd Kelly Osbourne helyét a divatműsorban, már felröppentek olyan pletykák, hogy Khloe Kardashian is az esélyesek között van.

A legnépszerűbb műsorvezetők

Nézd meg, kik a legismertebb műsorvezetők, akiknek saját show-juk van!

Ezt is szeretjük