2 hónapja lett anya a Csillag születik sztárja! A szülés óta először mutatta meg magát
Kelly Clarkson énekesnő így néz ki a szülés után.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kelly Clarkson 2014. június 12-én hozta a világra kislányát. Két hónappal a  kis River Rose érkezését követően a 32 éves énekesnő először mutatta meg szülés utáni alakját.

Az amerikai Csillag születik, vagyis az American Idol 2002-es, első évadjának nyertese abból az apropóból mutatta meg magát egy, a Facebook-oldalára feltöltött videóban, hogy elfogadta a sztárok körében is elterjedt jeges vizes kihívást. A felvételen férjével,  Brandon Blackstockkal együtt öntik magukat nyakon.

Kelly Clarkson a képek alapján nem kezdett a szülés után fogyókúrás hajrába, inkább kiélvezi a szeretteivel töltött időt.


A jeges vizes kihívás során világszerte ismert személyiségek jéghideg vízzel öntik le magukat, hogy felhívják a figyelmet az amiotrófiás laterális szklerózis - ALS - nevű betegségre, így gyűjtve adományokat a degeneratív idegrendszeri elváltozás elleni harchoz.

Sztárok szülés előtt és után

Néhány világsztár már nem sokkal a szülés után visszanyerte alakját. Nézd meg őket!

Fájdalomcsillapítás a gáti szakaszon

Szülés után az egyik legnehezebben regenerálódó terület a gát környéke, ahol sok esetben nemcsak a seb ápolására, de fájdalomcsillapításra is szükség van.

Az Ezerjó olajkeverék 100%-ban természetes összetevőivel csökkenti a kialakult gyulladást, megnyugtatja a bőrt, így elősegíti a gyorsabb felépülést is.

Itt olvashatsz róla bővebben.

Promóció

Ezt is szeretjük