Kelly Clarkson: „Másokat zavar, hogy 15 kilót felszedtem, engem nem”
Kelly Clarkson, az American Idol 2002-es nyertese elárulta, egyáltalán nem érdekli, hogy mit gondolnak róla.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Van, aki egész életében súlyproblémákkal küszködik, Kelly Clarkson azonban, úgy tűnik, nem ebbe a kategóriába tartozik. Legalábbis, ami a küszködést illeti.

A 27 éves énekesnő a 2002-es American Idol megnyerése után került a köztudatba, és az akkoriban karcsú leányzó azóta láthatóan kikerekedett. Erről mindenki meggyőződhet, aki megnézi a legfrissebb fotókat, melyek a sztár brit turnéja alkalmával készültek a minap.

Így is szexi

Ám bármennyire is látszik alkatán, hogy több mint tíz kilót felszedett, Clarkson a Self magazin olvasóinak elárulta, manapság már egyáltalán nem foglalkozik azzal, ki mit gondol a súlyáról.

- A súlyom állandóan változik. Néha többet eszem, néha kevesebbet. Így aztán a méretem hol csökken, hol nő. Amikor az emberek arról beszélnek, hogy mennyire elhíztam, akkor csak annyit szoktam mondani: Látom, ez nektek probléma. Mert nekem nem, én így érzem jól magam! A túlsúly sosem zavart, sem a vörös szőnyegen, sem fellépéskor - mesélte.

Dundi, de nem lusta

Arról is beszámolt, hogy a fenekét különösen szereti, állítása szerint a pasik mindig a hátsóját bámulják meg először, és általában tetszik nekik a látvány.

Mindenesetre azért az, hogy mostanság jó húsban van, nem jelenti azt, hogy el lenne tunyulva. Kelly Clarkson a CrossFit edzéstervre esküszik, amit egyébként a rendőr- és katonai képzéseken is használnak. Az egyebek közt bokszolással, felülésekkel, súlyemeléssel és futással kombinált mozgássorozat mindössze 35 perces, de rendkívül intenzíven megmozgatja az izmokat.

- Egy-egy edzés után úgy érzem magam, mint G.I. Jane, nagyon feltölt energiával, úgy érzem, egy hegyet el tudnék mozgatni. És ezt nemcsak én veszem észre, hanem a többiek is a fellépéseken - vallotta.

Egyébként az I Do Not Hook Up Grammy-díjas énekesnőjének eddig négy albuma jelent meg, és az American Idol történetében ő büszkélkedhet a legmagasabb eladott példányszámmal: a források szerint mostanáig 25 millió darabot vettek meg lemezéből szerte a világon.
Ezt is szeretjük