Kiábrándítóan átlagos smink nélkül Kelly Brook
A modell és bulvárhős szőkeség egyszerű szomszédlánynak néz ki a hétköznapokban, meg se közelíti agyonretusált férfivadító fotóit.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Kelly Brookot azon ritka alkalmak egyikén kapták le a fotósok, amikor nem viselt sminket, és bár genetikailag csinos pofijával nincs semmi baj, a hétköznapi valóság közel sem olyan lenyűgöző, mint a hölgy felturbózott magazinfotói.

Kelly két arca: a való életben és a stúdiófotókon

A harmincéves modell-színésznő nem véletlenül ódzkodik attól, hogy smink nélkül lássák - nagyon ad a külsőre, nem csak önmagát, hanem pasijait illetően is. Kelly köztudottan az izomra gerjed, hét évig Jason Statham babája volt, de az álompár 2004-ben szakított.

Egy évre rá a Hármas című erotikus horrorban addig meztelenkedett, míg partnerének, Billy Zane-nek megakadt rajta a szeme. Így lettek jegyesek, de az oltárig már nem jutottak el.

Csak tökéletes testű pasikkal kezd

A válogatós hölgy tavaly augusztusban elhagyta a férfit, azóta a 21 éves angol rögbijátékos Danny Ciprianival jár. Saját bevallása szerint is csak megjelenése miatt kezdett ki a fiúval, a dúskeblű modellnek ugyanis a belső értékek pillanatnyilag nem számítanak.

- Egy vicces, jóképű pasit akarok, aki jó az ágyban, nem többet. Jelenleg ennyire sekélyes az ízlésem – nyilatkozta nevetgélve a The Sun angol bulvárlapnak.

Sok mindenbe belekóstolt

A 180 centi magas, formás angol szépség egyébként valódi multitalentum: modell, színésznő és műsorvezető egy személyben, sőt saját fürdőruha-kollekciót is tervezett már a londoni New Look bolthálózatnak.

Brook 16 évesen kezdett el modellkedni, majd mellbedobással építette tovább karrierjét, fehérnemű-fotózásokon és valóságshow-kban villogott. Végül jöttek a topless képek az Arena, Loaded és FHM magazinok hasábjain, 2005-ben még a világ legszexisebb nőjének is megszavazták.

Reklámszerződései - T-Mobile és Reebok - szép pénzzel jártak, de az igazi ismertséget a BBC1 csatorna táncversenye, a Strictly Come Dancing hozta meg számára.

A buja szépség persze a színészkedéshez is ért, bár karaktere még sosem merészkedett tovább a meztelen, erotikus vonaglásnál. De minek is erőltetné meg magát - amíg szép és fiatal, biztosan igény lesz rá mind az álomgyárban, mind az angol bulvárvilágban.

Ezt is szeretjük