Igazi szépséggé érett az egykori gyereksztár
Már édesanya!
Kellie Martin szinte végigfilmezte a gyerekkorát, mostanában azonban kislányáé a főszerep.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kellie Martin szinte a kamerák között nőtt fel - karrierje egészen fiatalon, mindössze hatéves korában indult, ekkor kapta meg a Father Murphy című sorozat egyik epizódszerepét.

Több kisebb szerep után 14 évesen került be Az élet megy tovább című sorozat stábjába, ráadásul övé lett a főszerep. A széria négy évadot ért meg, Kellie nevét pedig szép lassan megismerték a filmes berkekben.

Folyamatosan dolgozott

A magyar nézők számára az 1993-as Matiné című vígjátékból is ismerős lehet, egy évvel később pedig a A Friend to Die For című drámában tette el láb alól az akkor még egész természetesnek ható Tori Spellinget.

Sok egykori gyereksztárral ellentétben Kellie-nek sikerült kitörnie a skatulyából, és felnőve is gondoltak rá a rendezők, ugyanakkor el kell ismerni, a züllős korszak szintén kimaradt a tinikorából.

Több területen bizonyított

A színészet mellett műsorvezetőként is kipróbálhatta magát, ő volt a vicces videókat bemutató America's Funniest Home Videos című műsor házigazdája, de több Disney-rajzfilmben is bizonyította tehetségét szinkronosként.

A kórházsorozatok világa sem hagyta hidegen, 1998-tól két évadon át alakította a fiatal medika, Lucy Knight karakterét a Vészhelyzetben - mígnem a történet szerint egy skizofrén beteg végzett vele.

A sorozatot egyébként egyetemi tanulmányai miatt hagyta ott, ugyanis időközben felvételt nyert a Yale művészettörténet szakára. Ám a kamerának nem intett végleg búcsút, hiszen a Grace klinika néhány epizódjába szintén beugrott.

Kellie Martin 2006 óta elsősorban az anyaszerepben bizonyít: ekkor született meg férjétől, Keith Christiantől kislánya, Margaret, akinek a 35 éves sztármami igyekszik normális gyermekkort biztosítani.

Ezt is szeretjük