Már Nicole Kidman férje is szétbotoxoltatta magát
A 41 éves Keith Urban arcbőre hamvas lett, hibátlanul kisimult, és nyomuk veszett a szem körüli ráncoknak is.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Érdemes alaposan összehasonlítani a Keith Urban-ről készült régi és új fotót.

Balra Keith Urban 2000-ben, jobbra pedig idén - a ráncok pedig eltűntek

Bárki számára nyilvánvalóvá válhat, hogy az ausztrál country énekes is plasztikai úton szabadult meg a szeme körüli ráncoktól, amelyek jól látszanak a régebbi képen.

Nicole Kidman vette rá a botoxoltatásra?

Nincs azonban nagyon mit csodálkozni azon, hogy a 41 éves Urban az áldásosnak hitt botox segítségével fiatalodott meg. Hiszen felesége, Nicole Kidman már évek óta nagy botoxrajongó hírében áll, ami bizony meg is látszik puffadt, viaszbabákat idéző arcán!

Keith Urban is szemmel láthatóan megfiatalodott, ám azt is észre kell venni, hogy természetellenesen kisimult arcbőre meglehetősen bizarrul fest.

A szétműtött torz hírességek megdöbbentő átalakulását látva pedig rádöbbenhetnének már végre az álomgyár öregedéstől rettegő celebjei, hogy a plasztikáztatással jobb óvatosan bánni, különben rövidesen úgy néznek ki majd, ki mint Faye Dunaway vagy Meg Ryan.

Sokáig e-maileztek

Urban és Kidman 2005 januárjában ismerkedtek meg a Los Angeles-i G’Day nevű rendezvényen, de csak fél évvel később kezdtek randizni. Kapcsolatuk elején sokat e-maileztek, minek során Hanknek és Evie-nek nevezték egymást.

Az esküvőjükre 2006. június 25-én került sor Sydney-ben, ahol a Cardinal Cerretti Memorial Chapel épületében álltak az oltár elé.

Keith Urban pedig a mai napig árusítja a koncertjein a Hank & Evie feliratú pólókat, így állítva emléket szerelmük kezdetének.

Ezt is szeretjük