Anyja szeme láttára szexelt Keira Knightley
Családi titkot árult el
Minden bizonnyal nem hétköznapi dolgok is történhetnek egy művészfamíliában.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Keira Knightley a jelek szerint rettentően szabadelvű neveltetésben részesedett – vagy legalábbis ezt a látszatot próbálja kelteni.

Persze nem csoda, hiszen szülei mindketten művészek, akik köztudottan kicsit másképp látják a világot, mint az egyszerű halandók.

Édesapja, Will Knightley maga is szakmabeli: színházi és televíziós színész, míg édesanyja, Sharman Macdonald díjnyertes drámaíró, kinek nevéhez többek közt Keira nemrég bemutatott, The Edge of Love című filmjének forgatókönyvének megírása, sőt, producerelése is fűződik.

Egy forgatás pikáns titkai

A filmdráma Dylan Thomas walesi költőről és két szerelméről szól, ezek egyikét játssza a karcsú sztár.

Úgy tűnik, bensőséges viszony lehet anya és lánya között, amibe még az is belefér, hogy a szexről is nyíltan képesek beszélni. És nemcsak beszélni!

Knightley asszony ugyanis nem átallott forró ágyjeleneteket belefogalmazni a szkriptbe, melynek természetesen lánya is része.

Mindenesetre a 23 éves színésznő egyáltalán nem jött zavarba, állítása szerint nincs abban semmi, ha valaki a kamera és saját anyja szeme láttára szeretkezik vagy meztelenkedik, amikor csak a szerep kívánja.

- Bizony, az anyám meg merte tenni, hogy szexet is írjon a sztoriba, ami egyáltalán nem izgatott, végtére is, ő csak tudja, mi az.

Jah, nem is, igazából szűz, és engem csak a gólya pottyantott le – tréfálkozott a híresség, aki forgatáson kívül sem szégyelli megmutatni törékeny testét.

Ezt is szeretjük