Kegyetlen módon meggyilkolták a szexi nyuszilányt
Paula Sladewski szenes testére a tűzoltók találtak rá, miután eloltották a tüzet egy szemeteskukában.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

2010. január 3-án egy felismerhetetlenül összeégett holttestre találtak egy miami épület mellett álló kukában. A rendőrség a fogsor alapján megállapította, hogy az áldozat nő, és nem más, mint a 26 éves nyuszilány, Paula Sladewski.

A képen jelölt szemetesben találták

A Los Angelesben élő Sladewski barátjával, Kevin Klymmel utazott a karácsonyi szünet idejére a floridai városba. Bár a két éve együtt élő párocska szilveszter este még teljes egyetértésben vett részt egy Lady GaGa-koncerten, később elszabadultak az indulatok.

Bulizni indultak

Az éjszakát különféle bárokban és szórakozóhelyeken töltötték, ahol a férfi egyre jobban felöntött a garatra, végül olyannyira nem bírt magával, hogy kidobták a Space Clubból. Barátnője viszont, bár szintén nem volt józan, hajnalig ott mulathatott.

Klym állítása szerint akkor látta utoljára kedvesét, és bár ő jelentette be eltűnését, a rendőrség mégis a férfit tartja az első számú gyanúsítottnak. Viszonyuk ugyanis, az áldozat mostohaapja szerint, egyáltalán nem volt felhőtlen. A lány nem sokkal halála előtt még sms-t is küldött egy exbarátjának, hogy bajban van, és Klym meg akarja ölni.

- Nem vagyok meglepve, hogy a rendőrség őt gyanúsítja. Borzalmas kapcsolatuk volt, mindig is mondtam, hogy nem kellene együtt lenniük – nyilatkozta Richard Watkins, Sladewski mostohaapja.

Erőszakos férfivel élt

Azt is elárulta, a férfi nem először mutatkozott erőszakosnak: vagy egy hónappal ezelőtt egy vita során betörte nevelt lánya orrát, és le is tartóztatták. Mindenesetre Klym ügyvédje igyekszik mindenkit meggyőzni védence ártatlanságáról, és konokul állítja, hogy a férfinek semmi köze a modell tragédiájához.

Paula Sladewski teste, aki a 2003-as Playboy: The Ultimate Playmate Search videóban szerepelt, Neal Cuevas rendőrségi szóvivő szerint annyira összeégett, hogy a kiérkező tűzoltók még a nemét sem tudták megállapítani, miután eloltották a tüzet a kukában, és később is csak a csak a fogazata alapján tudták azonosítani.

Halálának pontos oka még nem ismert, de annyi bizonyosnak látszik, hogy már nem élt, mikor felgyújtották.
Ezt is szeretjük