Sosem feküdt kés alá! Félmeztelenül pózolt Keeley Hazell

Újabb erotikus fotósorozattal ajándékozta meg a világot a gyönyörű modell.

beauty and style
Top olvasott cikkek

A 21 éves angol modell ezúttal Audrey Hepburn-stílusban pózolt a kamerák előtt, a szexi fotók láttán pedig biztosan minden férfi felkapja majd a fejét.


Keeley Hazell elsősorban formás óriási mellei – 32E-s a méretük - miatt vált ismertté, amelyek ráadásul száz százalékig természetesek, sosem feküdt ugyanis plasztikai sebész kése alá.

Az angol lány eddigi rövid karrierje elég gyorsan ívelt felfelé. Tinédzser korában rendszeresen lógott az iskolából, mert osztálytársaival egész éjszaka italoztak.

16 évesen ott is hagyta a középiskolát, és fodrásztanoncnak állt. Kezdetben munkatársai biztatták, hogy próbálja meg a modellszakmát, amire végül egy évvel később rá is szánta magát.

Hamarosan anyaszült meztelenül is láthatjuk?

17 évesen megkeresett egy profi ügynökséget, hogy készítsenek neki egy igényes portfóliót, ezt küldte el aztán egy neves lapnak. Így került a versenyzők közé, ahol azonnal felfigyeltek rá, és az sem véletlen, hogy végül ő győzedelmeskedett.

Azóta számos férfimagazin listáján szerepelt toplistás helyen, fotóiért pedig évek óta megőrülnek a férfiak.

2007-ben a Keeley-mánia sosem látott méreteket öltött, ezért két naptár is megjelent a szexi modell fényképeivel, amit rajongói rekord sebességgel kapkodtak el. A csábos szépség azonban a botrányt sem kerülhette el, kendőzetlen szexvideója 2007 januárjában szivárgott ki, amelyen expasijával, Lloyd Millerrel hancúrozik 2006-os spanyol nyaralásuk során.

A Playboy többször is felajánlotta neki a szereplés lehetőségét a világhírű lapban, de Keeley Hazell rendre visszautasította azt, mivel egyelőre nem merte bevállalni a teljes meztelenkedést.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Az angol kebelcsoda rajongói azért továbbra is reménykednek abban, hogy már nem kell sokat várniuk arra, hogy teljesen meztelenül is láthassák végre a szexi sztárt.

Ezt is szeretjük