20 kilót hízott! Keanu Reevesre rá sem lehet ismerni
Meglepő képek!
A Mátrix sztárja, Keanu Reeves 20 kilóval nehezebben, tokásan jelent meg Cannes-ban.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Keanu Reevesre már alig lehet ráismerni, a Mátrix sztárja jócskán felszedett magára az utóbbi években.

Rajongói megszokták, hogy a megjelenése mindig kifogástalan, ám most mindenki elhűlve nézte, amikor megjelent Cannes-ban.

20 kilót hízott

A 48 éves színész egy év alatt tetemes, 20 kilónyi súlyfeleslegre tett szert, ám esetében nem egy új szerep áll a háttérben.

Sőt, idén két filmet is forgatni fog, ám mindkettőhöz a régi, sportos formáját kell majd nyújtania, így elképzelhető, hogy a producerek komoly edzésre fogják a sztárt.

Az egyik filmben egy 18. századi szamurájt fog alakítani, később pedig a tai chiról is filmet forgat. Egyes híresztelések szerint pedig már egy sci-firől tárgyalnak, amiben Reese Witherspoon partnere lenne.

Folyton bulizik

Barátai szerint a színész az egyre több bulizás miatt néz ki ilyen leharcoltnak, mert bár eddig igen visszafogott életet élt, most belevetette magát az élet sűrűjébe.

Ettől függetlenül az Édes november sztárja még mindig egyedül van, saját bevallása szerint már nem is akar családot alapítani, ugyanis képtelen túltenni magán egyetlen gyermeke és élete nagy szerelme elvesztésén.

Reeves és kedvese, Jennifer Syme 1999-ben néztek gyermekáldás elé, de a kis Ava pár héttel a kiírt időpont előtt halva született. Két évre rá Jennifer egy autóbalesetben halt meg, Reeves pedig a kettős tragédia óta képtelen tartós és boldog párkapcsolatot kialakítani.

Ezt is szeretjük