Válságban a szerelmük! Házassági tanácsadóhoz fordult az ismert sztárpár

Katy Perry és Russell Brand tavaly októberben esküdtek, azóta pedig problémáik adódtak.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Mint bárki másnak, a sztároknak is ugyanúgy meg kell küzdeniük a tartós párkapcsolati boldogságért. Nekik ráadásul még nehezebb a helyzetük, hiszen a munkájuk miatt sokat utaznak, éppen ezért nem mindig tudnak annyi időt együtt tölteni, mint amennyit szeretnének.

A Life & Style magazin legfrissebb értesülései szerint hasonló problémákkal szembesült Katy Perry és Russell Brand is - házasságuk a jelek szerint máris válságba jutott, pedig az esküvőjükre alig négy hónappal ezelőtt, 2010. október 23-án került sor!

Sokat vannak külön

A beszámoló szerint a sztárpár elfoglaltságai és kötelezettségei miatt sok időt töltött külön az elmúlt hónapokban.

Russell Brand Los Angeles-ben és New Yorkban promotálta új filmjét, az Arthurt, miközben Katy Perry számos városban adott koncerteket világszerte.

Helyzetüket tovább súlyosbítja, hogy a 26 éves amerikai énekesnőnek néhány héten belül kezdődik tíz hónapos California Dreams turnéja.

Ennek keretén belül 95-ször lép majd színpadra - a házaspár talán ezért is fordult már most házassági tanácsadóhoz.

A díjátadó után jöttek össze

Katy Perry és Russell Brand 2008 nyarán ismerkedtek meg a Felhangolva című vígjáték forgatásán, amiben Katy Perry cameózott. Ezt követően pedig 2009 szeptemberében találkoztak újra az MTV Video Music Awards-on, ami végül összehozta őket.

Igazán emlékezetes és romantikus történet az övék: az esemény házigazdája Brand volt, Perry pedig, bár jelölték, akkor nem kapott díjat. Közös hotelben szálltak meg, ahol Brand természtesen megvigasztalta az énekesnőt - később pedig csak úgy fogalmazott, hogy az este igazi nyertese ő volt!

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Az esküvőjük mellesleg egy tradicionális hindu szertartás keretén belül zajlott az indiai Rajasthan városában található Ranthambore Nemzeti Park tigrisrezervátumában - ugyanott, ahol Brand korábban eljegyezte szerelmét.

Ezt is szeretjük