Pattanásos arccal még Katy Perry sem vonzó
Katy Perry smink nélkül lépett ki az utcára, pattanásos arcbőrét pedig a lesifotósok azonnal lencsevégre kapták.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Bizony a sztárok is csak emberek. Persze erről hajlamosak vagyunk elfeledkezni, köszönhetően az álomgyár különféle praktikáinak, amelyek segítségével bármelyik sztárhölgyből földöntúli, hibátlannak tűnő szépséget varázsolhatnak a szakemberek.

A retusálás, valamint a sminkesek és stylistok könnyen elhihetik velünk azt, hogy akiket a vásznon vagy a magazinok címlapjain látunk, ragyogó külsejükkel, szép bőrükkel és dús frizurájukkal az átlagemberek felett állnak - pedig ez nem igaz.

Katy Perry sem tökéletes

Elég csak megnézni a legdögösebb színésznőket, modelleket smink nélkül, és azonnal kibújik a szög a zsákból. A közelmúltban például Katy Perryt kapta le valamelyik szemfüles lesifotós, a 25 éves amerikai énekesnő pedig korántsem festett olyan elbűvölően, mint a színpadon vagy a vörös szőnyegen.

Érdemes közelebbről szemügyre venni a róla készült fényképeket, amelyen jól látszik, hogy bizony az I Kissed A Girl című sláger előadójának vöröslő pattanások csúfítják az arcát. A fekete hajú bombázót a jelek szerint azonban nem nagyon izgatta, hogy hétköznapi valójában örökítették meg, és fesztelenül sétált tovább, kezében egy méretes pohár kávéval.

Tényleg terhes?

Katy Perry jelenleg Russell Brand menyasszonya, akivel tavaly októberben hozták először hírbe. Az eljegyzésükről szóló első pletykák azok után röppentek fel, hogy novemberben a népszerű humorista és színész meglátogatta kedvese szüleit.

Nem sokkal később hivatalosan bejelentették, hogy valóban eljegyezték egymást, sőt, azt is elárulták, hogy hónapokon belül szeretnének összeházasodni. Idén januárban pedig Perry a Twitteren gyanús üzenetet küldött vőlegényének, amelyben arra célzott, hogy várandós - ezt azonban egyikük szóvivője sem erősítette meg még.
Ezt is szeretjük