Katy Perry borzasztóan megcsúfult a sok idegeskedés miatt
Katy Perry a munka mellett esküvőjét tervezi-szervezi, a stressz pedig egyáltalán nem teszi szebbé.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Azt hihetnénk, tudatos koncepció az, hogy Katy Perry szinte kivétel nélkül vastag sminkkel az arcán jelenik meg, legyen szó akár egy koncertjéről, akár valamilyen hivatalos rendezvényről.

Ám az igazság az, hogy a 25 éves amerikai énekesnő nagyon rossz bőrt örökölt szüleitől, saját elmondása szerint ugyanis karrierje kezdete óta megnehezítik életét a pattanások.

A túl sok smink a megoldás?

Az I Kissed a Girl című sláger fiatal előadója sosem titkolta, hogy bizony alaposan meggyűlt a baja az aknékkal, és gyakorta túl sok sminkkel próbálja elfedni szépséghibáját.

Katy Perry hozzátette még, hogy szerinte a stressz is nagy szerepet játszik abban, hogy pattanások csúfítják az arcát. A fentiek tükrében az sem véletlen, hogy a sztár a Proactiv Acne Solution nevű cég egyik reklámarca.

Hiába takargatta

A népszerű énekesnőt néhány napja kapták le Los Angelesben, ám a kapucnis pulóver és a napszemüveg sem tudta eltakarni a csúnyácska foltokat az arcán.

Stresszből pedig bőven kijut neki mostanában, párjával, Russell Branddel ugyanis esküvőjét tervezgeti, amire várhatóan Goa szigetén kerül sor idén októberben.

Ennek kapcsán annyit nyilatkozott a Daily Mailnek, hogy szűk körű esküvőt szeretnének, ahová biztosan meghívják Rihannát, zenekarnak pedig a Morrissey-t szeretnék megnyerni.

Ezt is szeretjük