Megasztár érkezik a tehetségkutató zsűrijébe - Milliókat fizet a csatorna Katy Perry-nek
Új taggal bővül az American Idol zsűrije.

katy-perry-american-idol-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Katy Perry igazán figyelemreméltó alkut kötött az ABC csatornával: az American Idol új évadában az énekesnőt is a zsűritagok között láthatják majd a nézők - de nem akármennyi pénzért volt hajlandó csatlakozni a tehetségkutató ítészeihez.

Ő lesz az American Idol utolsó idei zsűritagja

Mint most kiderült, az énekesnő 25 millió dollárért - azaz átszámítva majdnem hat és fél milliárd forintért - vállalta el, hogy csatlakozik Keith Urban, Luke Bryan és Lionel Richie triójához, ők azonban korántsem kapnak ennyi pénzt a csatornától.

Nicole Kidman férjét meg is kérdezték a dologról, aki viccesen így válaszolt a riportereknek:

- 25 millió? Azt hiszem, új ügynököt kell keresnem magamnak. Persze, csak viccelek, örülök Katy-nek, érdekes lesz, hogy mindannyian más stílust képviselünk - nyilatkozta Keith Urban, aki már 2012-ben, 2013-ban és 2016-ban is zsűritag volt, 2012-ben pedig a Voice-ban is bírálta az új tehetségeket.

katy-perry-american-idol-nagy

Katy Perry-t nem zavarja, hogy megszólták a hatalmas gázsija miatt, a Cubby and Carolina In The Morning című műsorban ezt nyilatkozta:

- Nagyon büszke vagyok arra, hogy nőként ennyit fizetnek nekem. Sokkal több pénzt kapok, mint bármelyik férfi, aki valaha szerepelt a műsorban. Persze, félre ne értsetek, imádom a férfiakat, és mint rendesen megfizetett nő, már várok egy jóképű férfira - viccelődött korábban a műsorban.

Úgy tűnik, hogy már a jóképű férfit is megtalálta, ugyanis tegnap ismét egykori kedvesével, Orlando Bloommal kapták lencsevégre Prágában. A sztárpár tavaly márciusban szakított, de úgy tűnik, hogy nem bírták sokáig egymás nélkül - egy év után újra felmelegítették a kapcsolatukat.

Ezt is szeretjük