Kórházba szállították a nyaraláson! A tévésztár két hónappal korábban szült a vártnál
Katie Price éppen nyaralt, amikor megindult nála a szülés.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A vártnál nyolc héttel korábban szülte meg negyedik gyermekét Katie Price angol tévésztár.

A valóságshowsztár éppen külföldön nyaralt a férjével, amikor megindult nála a szülés, és azonnal kórházba kellett szállítani.

Kórházba szállították a nyaraláson

Katie Price negyedik terhessége nem volt problémáktól mentes, maga is azt nyilatkozta, az eddigiek közül ez a várandóssága viselte meg a legjobban. Gyakran érezte magát rosszul, és vérszegénységben szenvedett. Az orvosa felkészítette arra, hogy császármetszéssel fog szülni.

Másfél héttel ezelőtt kórházba szállították, mert a koraszülés veszélye fenyegetett. A vizsgálat során megállapították, hogy a magzatburok megrepedt, emiatt fennáll egy baktériumfertőzés lehetősége. 

A 35 éves, énekesnőként és - Jordan néven - modellként is dolgozó Price-nál aztán be is következett az, amitől az orvosok tartottak. Egy külföldi országban való nyaralása során a babát sürgősségi császármetszéssel segítették világra.

- Olyan volt, mint egy rémálom. A baba szívverése nagyon gyenge volt. Egyszer csak ott állt mellettem egy nővér, és közölte, hogy elkezdjük - mesélte a The Mirrornak.

Két hónappal korábban szült

A kisfiú, Jett Riviera 2300 grammal jött világra, és egy darabig még a kórházban kell maradnia. Az édesanya a nehéz szülés ellenére a Sunnak azt nyilatkozta, máris alig várják, hogy újabb gyermekük szülessen.

Katie Price-nak immár négy gyermeke van három különböző apától.  2002 májusában hozta világra Harvey nevű kisfiát, akinek az apja egy profi focista, Dwight Yorke.

A brit Celeb vagyok, ments ki innen! forgatása során ismerkedett össze az énekes Peter Andréval, akivel 2005 szeptemberében házasodott össze. Két gyermeket szült neki: Junior Savva Andreas Andre 2005 júniusában,  Princess Tiaamii Crystal Esther Andre 2007 júniusában látta meg a napvilágot. A pár hivatalosan 2009 szeptemberében vált el.

2009 júliusában Alex Reid bokszoló-színésszel kezdett el járni. A következő év februárjában összeházasodtak, majd egy év múlva szétmentek. 

Jelenlegi férjével, az egykori sztripper Kieran Haylerrel két hónappal az előző barátjával történt szakítása után ismerkedett meg. Tavaly karácsonykor eljegyezték egymást, és idén januárban össze is házasodtak a Bahamákon. Februárban Price bejelentette, hogy a negyedik gyermekével várandós.  

Ezt is szeretjük