100 millióért mindent bevállalt Katie Price
Katie Price ismét a dzsungelba megy, a Celeb vagyok, ments ki innen! sztárja többszörös gázsit kap, mint a többi szereplő.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ausztráliát megint ellepik a feltűnésre hajtó celebek. A britek ugyanis ismét összeszedtek egy tucatnyi egyszervolt-sztárt, akiknek mind jól jön egy kis zsebpénz-kiegészítés, cserébe azért, hogy milliók előtt leégetik magukat a Celeb vagyok, ments ki innen! angol változatában.

Szétszabott ötvenesnek néz ki, pedig csak 31 éves

Ezúttal - hihetetlen, de a britek az I'm a Celebrity, Get Me Out of Here! kilencedik évadánál tartanak - ismét csatlakozott hozzájuk a már-már ikonikussá vált celebmaca, Katie Price. Méghozzá nem is akármennyiért!

Mindent bevállal a hírnévért

A hírek szerint a négerré barnítózott hírességnek 350 ezer fontot, azaz több mint százmillió forintot fizettek a készítők, csak azért, hogy szilikonmelleit minél többször megvillantsa a forró dzsungelben, no és hogy csőrikére pumpált szájával sok-sok okosságot mondjon.

Rá is készült rendesen a dzsungelbéli kemény életre a 31 éves sztármami - hogy három gyerkőce mit szól mindehhez, inkább ne firtassuk -, hiszen rögtön bejelentkezett egy újabb botoxkezelésre.

Bár a képeket nézve úgy tűnik, mintha kissé túlzásba vitték volna a szépülést, ugyanis Price egyre inkább hasonlít a hírhedt Macskanőre. Ráadásul még a sörényét is meghosszabbíttatta - legalább lesz mit ráncigálni a többieknek, ha hajba kapnak a glamúrmodellel.

Két dudás egy dzsungelben

Merthogy rajta kívül még egy Page 3-as plasztikamaca is ott lesz a celeb-showban. Ő pedig nem más, mint a nálunk is ismert Samantha Fox, aki egykoron olyan bájosan nyekeregte a rádióhallgatók fülébe, hogy Touch Me. Bár Fox, csakúgy, mint a többiek, be kell, hogy érje rongyos 60 ezer fonttal.

Érdekesség, hogy 2004-ben Katie Price egyszer már bevonult a dzsungelbe, és tulajdonképpen a műsornak köszönhette, hogy megismerkedett Peter Andréval, akivel rá egy évre össze is házasodtak.

Három közös gyerek és magánéletük valóságshow-kban való kiteregetése után idén elváltak útjaik.
Ezt is szeretjük