Senki sem hitte volna! Gyermeket vár a tragikus sorsú műsorvezető

Részletek!

Katie Piper arcát öt éve öntötték le savval, most újra boldog.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Katie Piper, az egykori modell-műsorvezető végre igazán boldog, ugyanis kisbabát hord a szíve alatt.

A 30 éves sztárt öt éve öntötték le savval, ami gyönyörű arcának bal felét teljesen kimarta és eldeformálta.

Öt éve megváltozott az élete

A tragikus sorsú modell élete úgy néz ki, révbe ér, öt évvel ezelőtt nem gondolta volna, hogy egyszer ilyen boldog lesz. 2008-ban volt barátja brutálisan megerőszakolta, majd felbérelt egy másik férfit, aki kénsavval öntötte le a csinos lány arcát.

Az akkor 25 éves modellért tíz órán át küzdöttek az orvosok, hogy leállítsák a sav maró hatását, de arca így is számtalan maradandó sérülést szenvedett. Bal szemére megvakult, arcán a bőr pedig rendkívüli mértékben roncsolódott.

Számtalan megrázkódtatáson ment keresztül, egy évig csövön keresztül evett, két évig védőmaszkot kellett hordania, de a közel 150 műtétnek és példaértékű pozitív hozzáállásának köszönhetően mára normális külsővel élhet.

A harmadik hónapban van

A tragédia ellenére soha nem adta fel, és ugyan egy életre megváltoztatták a történtek, de még mindig tud bízni az emberekben.

Két éve boldog párkapcsolatban él, aminek most gyümölcse is megérkezett, ugyanis a műsorvezető három hónapos terhes.

Elmondása szerint a támadás óta sokkal jobban tud örülni mindennek, átalakult az értékrendje, ami pedig most történik vele, azt még mindig nem meri elhinni. Annyira örül, hogy legszívesebben az egész világnak elkiabálná, hogy babát vár.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Alig várta, hogy elmondhassa a nyilvánosságnak az örömhírt, hiszen ezzel is példát tud mutatni, hogy a leglehetetlenebb helyzetekből is fel lehet állni, és a legnehezebb történéseket is túl lehet élni.

Ezt is szeretjük