Megrázó! Először mutatta meg új arcát a savval leöntött modell

Katie Piper arcára két és fél éve öntöttek kénsavat, az angol modell azóta először állt a kamerák elé.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Belegondolni is nehéz, hogy pontosan miken is mehetett keresztül Katie Piper az elmúlt két és fél év során.

A 27 éves angol modell arcára ugyanis kénsavat öntött Stefan Sylvestre, mint később kiderült, Piper expasijának, Daniel Lynchnek a megbízásából.

A vegyszer óriási pusztítást végzett a gyönyörű fiatal lány arcán, akit azonnal kórházba szállították, és az égési osztályon tíz órán át folyamatosan mosták az arcát, hogy semlegesítsék a maró folyadékot, illetve megelőzzék a további égési sérüléseket.

Csontig lemarta arca bal felét

Minden igyekezetük ellenére a kénsav csontig lemarta arca bal felét, bal szemére megvakult, de a méreg összeégette a nyakát, a fülét és a kezét is, és belefolyt az orrába, illetve a torkába is.

Emiatt hosszú hónapokon keresztül egy speciális maszkot kellett viselnie, és csak szonda segítségével tudott táplálkozni.

- A támadás után már nem tudtam, hogy ki vagyok. A karrieremnek és az álmainak lőttek. Fizikailag és pszichológiailag is tönkretettek.

De azóta eljárok éttermekbe és bárokba, ahol beszélgetek a pasikkal. Férjhez akarok menni, gyerekeket is szeretnék, de egyelőre túl elfoglalt vagyok egy párkapcsolathoz - nyilatkozta.

Több tucatnyi műtéten esett át

A plasztikai sebészek végül több tucatnyi műtét révén hozták helyre a borzalmas sérüléseket, és Katie Piper nemrég a Reveal magazinban pózolt - először az őt tért kegyetlen és alattomos támadás óta. A képek pedig csodásan sikerültek, amiről boldogan nyilatkozott a modell.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

- Ezek a fotók nagyon fontosak nekem. Csodálatos érzés újra modellkedni, és az, hogy megint normális lánynak érezhetem magam. Most végre újra önmagam vagyok - osztotta meg örömét a nyilvánossággal Katie Piper.

Ezt is szeretjük