Már megint borzalmasan néz ki Katie Holmes
Tom Cruise fiatal feleségét a minap legújabb filmje, a The Romantics forgatási szünetében kapták lencsevégre.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Katie Holmestól szinte már megszoktuk, milyen hatalmas a különbség hétköznapi és ünnepi arca között.

Smink nélkül alig lehet ráismerni

Persze az természetes, hogy smink nélkül minden nő egy kicsit sápatagnak és lestrapáltnak néz ki, de Tom Cruise feleségénél a dekorkozmetikumok mellőzése mintha valamiféle letargiát is kifejezne.

Smink nélkül tilos

Így aztán akárhányszor arcfesték nélkül lép utcára a harmincéves sztármami, rögtön összeesküvés-elméletek célpontjává válik - a fantáziadús rajongók még azt sem tartják kizártnak, hogy szcientológiahívő férjura mérgezi valamivel.

Hogy ebből mi az igaz, azt valószínűleg sosem fogjuk megtudni - annyi azonban tény, hogy Katie Holmes nem akkor néz ki a legjobban, amikor kócosan és duzzadt szemekkel kikászálódik az ágyból.

Legutóbbi fotói is ezt támasztják alá, amelyek friss filmje, a The Romantics forgatási helyszínén készültek egy borongós New York-i hajnalon. Holmes asszony láthatólag legszívesebben visszabújt volna a jó meleg dunyha alá - de hát ilyen a színészélet.

Megint romantikázik

Feltételezhetően az a két kávé talán segített rajta valamelyest, ám minden bizonnyal alaposan megdolgozták a sminkesek és a stylistok is, hogy újra azzá a glamúros sztárrá változtassák, akiért oly sokan odavannak.

A The Romantics című - sejthetően - romantikus vígjáték egy menyegző előkészületeibe vezeti be a nézőt. Hét egykori barát találkozik újra kettőjük esküvőjén, Katie Holmes játssza Laurát, aki a menyasszony - Anna Paquin - koszorúslánya. Ám mint kiderül, korábban nagyon is közelről ismerte a Josh Duhamel által életre keltett vőlegényt.

A már említett színészeken kívül egyebek közt Malin Akerman, Elijah Wood és Adrian Brody is szerepet kapott a filmben, aminek egyelőre nincs tervezett bemutatási dátuma.

Ezt is szeretjük