Meglepő bejelentés! Katie Holmes ismét anyai örömök elé néz
Katie Holmes meglepő bejelentést tett: hamarosan bővülni fog a családjuk, Suri Cruise testvért kap.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Katie Holmes izgalmas bejelentést tett: kistestvért szeretne a most hatéves Surinak, ezért kész örökbe fogadni egy gyereket.

A színésznő hét év házasság után idén júniusban vált el férjétől, Tom Cruise-tól, akitől már van egy kislánya, ám most úgy érzi, eljött annak az ideje, hogy bővüljön a család.

Kistestvért akar

- Suri már többször kérte, hadd legyen neki is egy kishúga, egyik este még imádkozott is érte, ami különösen megérintette Katie szívét - mondta el a család egyik közeli barátja.

A színésznő már konzultált is egy ügynökséggel, amely örökbefogadással foglalkozik, és azt mondta, inkább egy két év körüli gyereket szeretne magához venni, hiszen nekik nehezebb szerető családot találni, mint az újszülötteknek.

Egy másik bennfentes viszont azt mesélte el, hogy a színésznő még mindig csapdában érzi magát a volt férje miatt.

- Minden lépését többször át kell gondolnia, és folyton retteg Tom reakcióitól. Nem hiszem, hogy végérvényesen megszabadulhat tőle. Katie egyszerűen nem élhet nyugodtan - nyilatkozta.

Nem engedi el Tom Cruise

Az tény, hogy Tom Cruise nem tudja elengedni volt feleségét, és még mindig irányítani akarja az életét. Szinte naponta találkoznak - amikor csak a színész látni szeretné a kislányát -, illetve a színész folyamatosan Suri taníttatásáról kíván értekezni Katie Holmesszal, ezzel is biztosítva, hogy a nő sose felejtkezhessen el róla.

- Tom igyekszik mindig valami vitát generálni, legutóbb azon vesztek össze, mit is kellene venni Surinak karácsonyra. Folyton azt érezteti Katie-vel, hogy borzalmas anya - mesélte el egy barát.

A 33 éves színésznőben a feszültség pedig csak nő, mivel november 18-án lett volna a házassági évfordulójuk, és eszébe jutott minden kudarca, amit nem enyhített az sem, hogy a szcientológusok körbeplakátolták a házuk környékét.

A Dawson és a haverok egykori sztárja egyelőre nem akar újra randevúzni senkivel, ám azt is ki kell majd találnia, hogyan tud új embert bevezetni az akaratos kislánya életébe, akit még mindig teljesen az apja befolyása alatt áll.

Ezt is szeretjük