Katie Holmes merészen kivágott ruhában pózolt: a Vogue kedvéért ezt is bevállalta
Katie Holmes megmutatta a dögösebb oldalát.

katie-holmes-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Katie Holmes fiatalabb korában több dögösebb fotózást is bevállalt, előfordult, hogy félmeztelenül állt a kamerák elé, az utóbbi években viszont inkább a visszafogottság lett jellemző rá.

A 41 éves színésznő az ausztrál Vogue kedvéért azonban ismét megmutatta a dögösebb oldalát, a rajongók már régen láthatták így.

Katie Holmes a Vogue-ban szerepel

Holmesról egy komplett fotósorozatot készítettek, többféle ruhát is ráadott Jill Davidson, a lap stylistja, talán az egyik legbevállalósabb egy '80-as éveket idéző, kivágott tornadressz volt. A képeket Bec Parsons készítette róla.

A novemberi címlapra végül egy visszafogottabb felvétel került, ami a rajongók tetszését is elnyerte. Többen megdicsérték, mennyire remekül fest a képen. A Vogue kedvéért nemcsak a fotózást vállalta el, hanem még cikket is írt. Az írásban megemlékezett arról, hogy egy évvel ezelőtt járt Ausztráliában egy jótékonysági ügy érdekében, nem sokkal később a fotózást is elkészítették vele, amelynek során több kreatív nővel dolgozhatott együtt.

Kifejtette, maga sem gondolta volna, hogy egy évvel később mennyire megváltozik az élet az egész világon. Az elmúlt hónapokban rengeteget olvasott, filmeket nézett, és új hobbikra tett szert, amelyeknek hatására még tágabb lett az érdeklődési köre.

- A világ megváltozott, és új formát öltött. Hiszem, hogy jobb emberekké váltunk mindnyájan. Összekötött bennünket a rutin hiánya, a felszín alatt fekvő igazságok kimondása, a félelem ellenére történő előrejutás kihívása, valamint a nyitottság iránti hajlandóság, hogy mi vár a világunkra a jövőben. Bízom benne, hogy ami sokként indult, az reménnyel végződik - fogalmazta meg véleményét.

Suri Cruise így hasonlít szüleire

Képes összeállításunkban megnézheted, Suri Cruise mennyire hasonlít Katie Holmesra és Tom Cruise-ra.

Ezt is szeretjük