Katie Holmest rég láttuk ennyire dögösnek - Fekete szettje telitalálat
Katie Holmest nagyon dögösen fotózták le New York egyik utcájában.

katie holmes cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Katie Holmes igazán kifinomult ízléssel rendelkezik, ruháit rendszeresen dicsérik a szakértők és a divatmagazinok.

Amikor nyilvános eseményeken jelenik meg, általában a klasszikus elegancia elveit követi, de a rajongók megőrülnek azokért a szettjeiért is, amiket az egyszerű hétköznapokon visel.

Katie Holmes dögös ruhában lépett az utcára

A 41 éves színésznőt kedd este New Yorkban kapták le egy nagyon dögös fekete felsőben. Elég merész választás volt ez, hiszen a vállait nem fedte ruhaanyag, viszont Katie Holmeshoz nagyon jól illett. Mivel felül többet mutatott magából a megszokottnál, arra gondosan ügyelt, hogy ne essen át a ló túloldalára, így szoknya helyett egy hosszú szárú nadrágot húzott magára.

Karcsú alakját remekül kiemelte a szett, mellé egy fekete masnival díszített magas sarkút viselt. Természetesen az ékszerek sem maradhattak el, de ezen a téren a visszafogottságra tette le a voksát.

A divat megszállottja, stylistjával, Jeanna Yanggal ruházati márkát is alapítottak 2009-ben, kollekciójukat még a New York-i divathéten is bemutatták, azonban 2014-ben megszűnt a cégük.

- Egész életemben rajongtam a ruhákért és a divattervezőkért. Amikor például egy filmet csinálok, a ruhapróbák a kedvenceim. Annyi erő van az öltözködésben, szerintem remek módja ez, hogy a nők kifejezzék magukat - nyilatkozta 2019-ben a Vogue magazinnak. 

Suri Cruise egyre szebb

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen gyönyörű kamasz lány Katie Holmes és Tom Cruise lánya, Suri.

Ezt is szeretjük