Gyermeke lesz a Grace klinika bájos sztárjának
A szépséges színésznő 2007-ben ment hozzá párjához, most pedig úgy tűnik, szeretnének minél hamarabb szülőkké válni.

beauty and style
Top olvasott cikkek

A Grace klinika szőke színésznője, Katherine Heigl a napokban boldogan közölte a sajtó képviselőivel, hogy férjével, Josh Kelley-vel örökbe fogadnak egy kisbabát.

A tíz hónapos kislány Koreából érkezik hozzájuk - ha minden jól megy, szeptember végére már anyuka válhat a harmincéves sztárból.

Hamarosan anya lesz

- Egy nap eltéréssel ugyanakkor születtünk novemberben, így ezt én mindenféleképpen valami égi jelnek gondolom. A neve pedig Naleigh lesz majd, amit édesanyám, Nancy, illetve testvérem, Leigh nevéből alkottunk - mesélte izgatottan Ellen DeGeneres show-jában.

Viccelődve azt is hozzátette: azért osztotta meg örömét a a tévénézőkkel, nehogy még a végén meggyanúsítsák, hogy elrabolt egy koreai babát.

Nem akar szülni

Heigl egyébként családjában már a második, aki a távol-keleti országból vesz magához egy kisbabát: korábban nővére, Meg is onnan fogadott örökbe.

És hogy egy fiatal nő miért nem akar saját gyereket? Nos, a sztár, akit az október elsején mozikba kerülő A csúf igazság című vígjátékban is láthatnak rajongói, szűkszavúan csak annyit árult el: letett már erről.

Szerinte nem szükséges átmenni mindazon a fájdalmon és problémán, amivel egy terhesség, no meg a szülés járhat.

Instagram vs. valóság - A csillámpor alatti igazságról őszintén

A Femina Klub februári vendége Kajdi Csaba modellügynökség tulajdonos, influenszer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan befolyásolja az emberek önképét a közösségi média, milyen árnyoldalai vannak a modellkedésnek, illetve mennyit számít a forma (szépség) mögötti tartalom (személyiség) a siker elérésében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. február 27. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

És különben is nem olyan nagy buli az egész. Hogy miért e keserű szavak, arról egyszer talán bővebben is is mesél majd. Mindenesetre nem véletlenül juthat egy ifjú nő erre a következtetésre.

Ezt is szeretjük